Ανεξέλεγκτος ο Μίτσκοσκι: Θα αποκαλώ την χώρα μου «Μακεδονία» – Είναι ανθρώπινο δικαίωμά μου

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είτε κωφεύει είτε αδιαφορεί

Must Read

Η συμπεριφορά του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Χρίστιαν Μίτσκοσκι, παραμένει προκλητική απέναντι στην Ελλάδα δοθέντος ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είτε κωφεύει είτε αδιαφορεί. Σε νέο εθνικιστικό παραλήρημα το Σάββατο, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να αποκαλεί την χώρα του «Μακεδονία» επικαλούμενος το «ανθρώπινο δικαίωμά» του.

«Αυτό συνιστά δικαίωμά μου στην (ελεύθερη) έκφραση. Αυτό το έχω πει. Εκεί όπου είναι απαραίτητο να τηρούνται το Σύνταγμα και οι νόμοι εγώ πρέπει να τα τηρώ. Εάν αυτό μού αρέσει ή όχι αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Εάν μού αρέσει ή όχι αυτό μπορώ να το λέω κάπου αλλού. Έως ότου ασκώ αυτό το αξίωμα, εκεί όπου πρέπει να τηρούνται το Σύνταγμα και ο νόμος (…)

Έτσι έχουν τα πράγματα. Αλλά, το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασής μου, το δικαίωμα στην (ελεύθερη) ομιλία, αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα. Και, ναι, χρησιμοποιώ τον όρο «Μακεδονία» και θα χρησιμοποιώ τον όρο «Μακεδονία», διότι αυτό αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμά μου και κανείς δεν μπορεί να μού το αφαιρέσει» δήλωσε ο Μίτσκοσκι σε συνέντευξή του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Για την Συμφωνία των Πρεσπών ο Σκοπιανός πρωθυπουργός είπε: «Εγώ ήμουν ένας από εκείνους τους πολιτικούς που πριν από 5 χρόνια είπε ότι αυτή αποτελεί πραγματικότητα, αλλά ότι είναι κακή, επιζήμια, ναι, αυτό θα πω εκ νέου».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This