ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης ήρε το πληρεξούσιο για τα οικονομικά από τον Μαυροκεφαλίδη

Must Read

Νέο μπλόκο στα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ από τον Στέφανο Κασσελάκη!

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (13/9), μία ημέρα μετά τη θυελλώδη συνεδρίαστη της Πολιτικής Γραμματείας, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος αφαίρεσε το πληρεξούσιο που είχε δώσει στον γενικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Μαυροκεφαλίδη.

Στην ανάκληση του πληρεξούσιου ο Στέφανος Κασσελάκης αίρει όλες τις γενικές και ειδικές εντολές του Χρήστου Μαυροκεφαλίδη.

H εξουσιοδότηση στον κ. Μαυροκεφαλίδη είχε συνταχθεί τον περασμένο Απρίλιο και στην πράξη ανάκλησης του πληρεξούσιου ο Στέφανος Κασσελάκης επικαλείται την ιδιότητα του ενεργού προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι την περασμένη Πέμπτη πέρασε η πρόταση μομφής κατά του ίδιου στην ψηφοφορία των μελών στην Κεντρική Επιτροπή.

Με την κίνηση αυτή ο Στέφανος Κασσελάκης ουσιαστικά περνά στην αντεπίθεση δείχνοντας ότι δεν θέλει να ανακατεύεται με τα οικονομικά του κόμματος, αποφεύγοντας ταυτόχρονα και τις ευθύνες που του αναλογούν.




 

Ερωτηθείς επί του θέματος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ, ο Νίκος Παππάς, δεν θέλησε να σχολιάσει την κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη ωστόσο παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στις αποφάσεις των οργάνων του κόμματος, της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής.




Δείτε επίσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέει στο άγνωστο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This