Την διαγραφή του από τη ΝΔ ζήτησε ο Δημήτρης Καμπόσος! «Το κόμμα του Μητσοτάκη δεν με εκφράζει πια»

Η ανάρτηση στην οποία εξηγεί τους λόγους

Must Read

Σαν «βόμβα» έπεσε στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας η είδηση πως την διαγραφή του από το κόμμα ζήτησε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος.

Με μια μακροσκελή ανάρτησή του σήμερα το πρωί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Καμπόσος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να ζητήσει την διαγραφή του.

Όπως τονίζει, μεταξύ άλλων, διαπίστωσε ότι το κόμμα για το οποίο αγωνίστηκε έχει «ξεστρατίσει» και «μεταλλαχθεί» και δεν διαφυλάττει πλέον τις αξίες του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

«Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και των μη αιρετών στελεχών που καθορίζουν την πολιτική της δεν με εκφράζει πια», γράφει με πικρία.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Καμπόσου:

«Η “Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΜΕΤΑΛΛΆΧΘΗΚΕ, ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ , Ο ΑΒΕΡΩΦ, Ο ΕΒΕΡΤ, Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ…..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΌΜΜΑ ΜΑΣ ΠΙΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΉ ΜΟΥ.

ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Αγωνίστηκα επί 40 και πλέον χρόνια μέσα από τις τάξεις της μεγάλης Δημοκρατικής Πατριωτικής Παράταξης για την προώθηση των αξιών του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, ξεκινώντας από την ΔΑΠ, συνεχίζοντας στην ΔΑΚΕ καθηγητών και ενεργοποιούμενος στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (13 χρόνια Δήμαρχος και 9 χρόνια Πρόεδρος ΠΕΔ)
Είχα την τιμή να βρεθώ δίπλα σε μεγάλους πολιτικούς αγωνιστές και να συμβάλω και εγώ ώστε η Πατρίδα να παραμένει ακέραια και η Κοινωνία να λειτουργεί στηριγμένη στην Ορθοδοξία, την Οικογένεια και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Με λύπη μου διαπιστώνω, εδώ και πολύ καιρό, ότι το κόμμα που αφιέρωσα τη ζωή μου έχει ξεστρατίσει.

Δεν προστατεύει πια τις αξίες του Ελληνισμού, δεν διαφυλάσσει την μοναδικότητα της Ορθοδοξίας, δεν πιστεύει στο κύτταρο της παραδοσιακής Οικογένειας και στηρίζει κυβερνήσεις και οργανισμούς που δρουν εις βάρος του Εθνικού Συμφέροντος κάνοντας συνεχείς παραχωρήσεις σε κράτη εχθρικά προς εμάς.

Η σαπίλα του περιβάλλοντος Σημίτη έφτασε να γίνει Διοικούσα Ομάδα του κόμματος των Νοικοκυραίων και των Πατριωτών. Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και των μη αιρετών στελεχών που καθορίζουν την πολιτική της δεν με εκφράζει πια. Απεμπόλησε την αποστολή της να υπηρετεί τον λαό και κατάντησε προαγωγός συμφερόντων λίγων οικογενειών.

Με πόνο ψυχής, διαπιστώνω ότι όλη η υπομονή και η ανοχή που επέδειξα αποδείχθηκαν χωρίς αποτέλεσμα.

Σεβόμενος τις αρχές μου, την ιστορία μου και τον λαό υπέρ του οποίου αγωνίζομαι, και χωρίς να απαρνιέμαι όσα με ανιδιοτέλεια πρόσφερα επί 40 και πλέον χρόνια άνευ οιουδήποτε ανταλλάγματος, αποφάσισα να διαχωρίσω οριστικά τη θέση μου και να αποχωρίσω από το κόμμα που άλωσε η περί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ομάδα.

Παρακαλώ, να με διαγράψετε άμεσα από τα μητρώα μελών, αυτής της Νέας Δημοκρατίας, και από κάθε κομματική θέση που τυχόν κατείχα.

Εις ότι με αφορά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι υπέρ του Λαού των Ελλήνων και των Αξιών του Ελληνισμού, από άλλα μετερίζια, ακολουθώντας τον δρόμο της Τιμής, όπως έκαναν χιλιάδες άλλα στελέχη του κόμματος πριν από εμένα.

ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Φύγετε τώρα που προλαβαίνετε! Σωστές οι διαπιστώσεις αλλά έπρεπε να έχουν γίνει πριν τις εκλογές του 41 “τα κατό”. Τώρα έχετε όλοι στη συνειδησή μας συμμετοχή στο έγκλημα. Καθήστε στην άκρη και μην ξανασχοληθείτε με τα κοινά.

  2. Άντεξες τους … Τριανταφυλλίδη, Φωτιά και τσεκούρι, Μακαρονάδα, Σουβλάκια και Σα(χλα)μαρά και δεν αντέχεις … καμπόσο ακόμα τον Κούλη;
    Έλα τώρα, εξομολογήσου τα πραγματικά κίνητρα που σε οδήγησαν “έξω απο το … μαντρί”!

  3. Συγχαρητήρια για το θάρρος σας της αποχώρησης κατόπιν των πικρών διαπιστώσεων, για την διατήρηση της πίστη σας στις βασικές αξίες του Έθνους μας και την δημόσια καταγγελία σας για τις μειοδοσίες και τα αίσχη που εμείς οι απλοί πολίτες με πικρία διαπιστώνουμε από χρόνια με την οικογενειακή συμμορία Μητσοτάκη και τους περί αυτόν στην πολιτική σκηνή εντεταλμένους των νεοταξιτών για την πλήρη καταστροφή της Ελλάδας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This