«Πονοκέφαλος» για τον Χάρη Δούκα: Η Aρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ερευνά sms που απέστειλε

Τι απαντά ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Must Read

Ενώ οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στην τελική τους ευθεία, «πονοκέφαλος» προέκυψε για τον δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο πρόεδρο, Χάρη Δούκα.

Και αυτό γιατί η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ερευνά τη νομιμότητα των μηνυμάτων που στέλνονται σε πολίτες από τον δήμαρχο Αθηναίων.

Η  ανεξάρτητη Αρχή σε ανακοίνωσή της επισημαίνει πως κίνησε διαδικασία εξέτασης του θέματος, «προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης» και τονίζει ότι η εξέλιξη έρχεται «κατόπιν και της υποβολής σχετικών καταγγελιών».

Όπως σημειώνεται σε σχετική με το θέμα ανακοίνωση: «Προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από υποψήφιο αρχηγό πολιτικού κόμματος ενόψει εκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος».

Για αυτή την σοβαρή εξέλιξη έδωσε τη δική του απάντηση ο Χάρης Δούκας, λέγοντας πως στέλνει μηνύματα από το ίδιο μητρώο που στέλνουν και οι συνυποψήφιοί του.

Και σημειώνει ότι «εδώ και μέρες, ο κ. Πορτοσάλτε μετά και τη δημόσια προτροπή του κ. Άδωνι Γεωργιάδη καλούσε επίμονα την ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να ξεκινήσει έρευνα εναντίον μου για τα sms, με τα οποία πληροφορώ τους πολίτες για τις δράσεις μου. Τελικά σήμερα εισακούστηκαν.

Όμως οι κ. κ. Πορτοσάλτε και Γεωργιάδης έχουν ως μοναδικό στόχο εμένα. Ας γνωρίζουν ότι όσο τα χτυπήματά τους σε εμένα και τους συνεργάτες μου πληθαίνουν, τόσο περισσότερο μας δυναμώνουν. Η κοινωνία θα τους απαντήσει στις κάλπες, στις 6 Οκτώβρη». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This