H Αφροδίτη Λατινοπούλου για τη «μισή» αναβάθμιση από την Moody’s και την woke ατζέντα στα σχολεία

Must Read

Η “μισή” πρόσφατη αναβάθμιση της Ελλάδας από τον αμερικανικό οίκο αξιολόγησης Moody’s, επί της ουσίας δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.

Ναι, πήραμε δύο βαθμίδες παραπάνω, αλλά στην πραγματικότητα παραμένουμε «εκτός επενδυτικής βαθμίδας».

Αυτό σημαίνει πως η χώρα μας δεν θεωρείται αρκετά ασφαλής για να προσελκύσει μεγάλους επενδυτές.

Προφανώς τα βήματα που έχουν γίνει δεν είναι αρκετά για να ενταχθεί η χώρα μας σε εκείνες που μπορεί να επιλέξει κάποιος για να επενδύσει, παρά τη «φιλική» εικόνα που προσπαθεί να δείξει ότι έχει η κυβέρνηση της ΝΔ, έξι χρόνια μετά τη διακυβέρνησή της.

Διότι η δήθεν θετική εικόνα που εναγωνίως προσπαθούν κάποιοι να παρουσιάσουν, απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Όσο δεν γίνονται σοβαρές προσπάθειες, και βαθιές μεταρρυθμίσεις με τόλμη και φαντασία, η χώρα μας θα παραμένει ευάλωτη σε οικονομικά παιχνίδια.

Δυστυχώς κάποιοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν, διαστρεβλώνοντας την είδηση.

Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ καταδικάζει αυτές τις παραπλανητικές κυβερνητικές πρακτικές.

Αρκεί μόνο να θυμίσουμε πως η επένδυση της Microsoft ενώ έχει ανακοινωθεί εδώ και 4 χρόνια από τον πρωθυπουργό, ακόμα βρίσκεται σε εμβρυακό στάδιο.

Η πορεία προς την πραγματική ανάκαμψη είναι ακόμα μακρινή όσο η κυβέρνηση εξακολουθεί να ασπάζεται σοσιαλιστικές πολιτικές ανάπτυξης.

Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την προώθηση της woke ατζέντας στα σχολεία

Την φοβερά επικίνδυνη για την ψυχική υγεία των παιδιών μας woke ατζέντα, προωθεί το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας όπως φαίνεται και από τον οδηγό εκπαιδευτικής πολιτικής προς τους εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού. Είναι ένας οδηγός που στηρίζεται σε πληροφορίες από την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ για την επιμόρφωση των παιδιών μας όσον αφορά τα φύλα.

 

Δηλαδή επιβάλλουν στα παιδιά μας την woke ατζέντα και τους «φυτεύουν» στο μυαλό κάτι που είναι άκρως επικίνδυνο για την κοινωνία μας. Για παράδειγμα, στις οδηγίες προς τους εκπαιδευτικούς, περιγράφεται το βιολογικό φύλο ως «φάσμα» το οποίο σχετίζεται με «τη γενετήσια ταυτότητα του ατόμου, αν είναι άντρας, γυναίκα ή intersex». Και δεν σταματάει εδώ η προπαγάνδα, αλλά μαθαίνουν στα παιδιά μας ότι υπάρχει και το «ρευστό φύλο», που σημαίνει «είστε αυτό που σκέφτεστε εσείς», ενώ όσον αφορά τον «ερωτικό προσανατολισμό» υπάρχει ο ετερόφυλος, αμφίφυλος και ο ομόφυλος. Επίσης, στις οδηγίες αναφέρεται ότι, δεν επιτρέπουν να χωριστούν τα παιδιά της τάξης σε αγόρια και κορίτσια, επειδή, «…οδηγούμαστε σε συμπεριφορές διάκρισης και διαιώνισης της αορατότητας».

 

Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ζητάμε από τον Υπουργό Παιδείας να καταργήσει άμεσα όλες τις παραπάνω μεθόδους και οδηγίες που είναι πολύ επικίνδυνες για τα παιδιά μας. Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ λέμε αυτό που λένε και όλοι οι λογικοί άνθρωποι.

 

Υπάρχει ο άνδρας και η γυναίκα, ο πατέρας και η μητέρα.Αυτές οι δυο ιερές λέξεις που πρέπει κάθε παιδί να μπορεί να τις πει. Πρέπει να προφυλάξουμε τα παιδιά μας από όλη αυτή την παράνοια και τον φασισμό.Σεβόμαστε τους ομοφυλόφιλους οι οποίοι στην πλειοψηφία δεν έχουν καμία σχέση με την ηγεσία αυτού του κινήματος, της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

 

Φτάνει ως εδώ η παράνοια, ήρθε η ώρα να επικρατήσει η ΦΩΝΗΣ της ΛΟΓΙΚΗΣ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This