Παύλος Γερουλάνος: «Πρέπει να κάνουμε τομή στα προβλήματα της κοινωνίας»

«Δεν θα απέκλεια συνεργασία με οποιεσδήποτε δυνάμεις της δημοκρατίας»

Must Read

Για τα σχέδιά του εν όψει των εσωκομματικών εκλογών μίλησε την Τετάρτη ο Παύλος Γερουλάνος, λίγες ημέρες πριν από το debate των υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ. «Πρέπει να κάνουμε τομή στα προβλήματα της κοινωνίας και αυτήν την τομή δεν μπορεί να την κάνει ο κ. Μητσοτάκης» τόνισε, μεταξύ άλλων.

Ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε στον Νίκο Ευαγγελάτο:

«Αυτό που φέρνω εγώ είναι ένα σχέδιο, εμπειρία και την δυνατότητα να κρατήσω το ΠΑΣΟΚ ενωμένο δίνοντας τις μάχες στην πρώτη γραμμή. Χρειάζεται σχέδιο και πιστεύω βαθιά το δικό μου σχέδιο, το οποίο βασίζεται στην ιδέα ότι αν θέλουμε να παράξουμε πλούτο στην χώρα, πρέπει πρώτα από όλα να μοιράσουμε την εξουσία που έχει μαζευτεί στο Μαξίμου.

Πρέπει να σπάσουμε αυτό το απόστημα, διότι δημιουργεί τεράστιες ανισότητες σε εισόδημα, πλούτο και πρόσβαση στην εξουσία. Χωρία να το κάνουμε αυτό, θα συνεχίσουμε απλώς να υπηρετούμε την ίδια πολιτική. Εάν με ρωτάτε αν είμαι διατεθειμένος να ακολουθήσω την ίδια πολιτική, η απάντησή μου είναι όχι».

Για το ενδεχόμενο συνεργασιών

«Δεν θα απέκλεια συνεργασία με οποιεσδήποτε δυνάμεις της δημοκρατίας, κυρίως προοδευτικούς ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να κάνουμε μία πραγματική τομή στα προβλήματα της Ελλάδας. Τα προβλήματα αυτά δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με ένα Μαξίμου υπερσυγκεντρωτικό. Αν δεν κάνουμε την μεγάλη αλλαγή δεν θα κάνουμε τίποτε. Το να πάρω μια καρέκλα για να λέω πως είμαι βουλευτής ή πρωθυπουργός και να συνεχίσω ένα μοντέλο που είναι αποτυχημένο, δεν μπορώ να το κάνω. Πιστεύω σε έναν προοδευτικό πόλο απέναντι στον κ. Μητσοτάκη».

«Έχω αποδείξει την διάθεσή μου για συνεργασίες, διότι συνεργάστηκα με τον κ. Ηλιόπουλο στον Δήμο της Αθήνας. Αν με ρωτάτε αν η άποψή μου για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι ίδια με του ΣΥΡΙΖΑ, η απάντηση είναι όχι. Κάθε νομοσχέδιο που έχουμε περάσει στο ΠΑΣΟΚ είναι νομοσχέδιο χειραφέτησης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το ένα νομοσχέδιο που πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ για την τοπική αυτοδιοίκηση ήταν νομοσχέδιο χειραγώγησης. Πρέπει οτιδήποτε συζητήσουμε να είναι σε μία προγραμματική βάση. Πρέπει να συζητήσουμε».

Δείτε το βίντεο




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΑΦΟΥ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, ΚΟΛΛΗΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗς ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ, ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟς ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΚΑΟΥΛΑΙΝΤΕΡ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΟΧΙ Η ΞΕΝΟΚΡΑΤΕΙΑ, ΟΧΙ Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗς ΧΩΡΑς, ΟΧΙ ΤΑΥΠΕΡΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ, ΟΟΟΟΟΟΧΙ.. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟς ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ? ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ, ΤΟΥς ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥς ΞΕΡΟΥΜΕ..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This