ΣΥΡΙΖΑ: «Το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός» λέει η Τζάκρη – «Προκαλώ την κ. Τζάκρη να πει τι εννοεί» απαντάει ο Ραγκούσης

Must Read

«Πόλεμος» ανάμεσα στον Γιάννη Ραγκούση και τη Θεοδώρα Τζάκρη για τα «φαινόμενα bullying» στον ΣΥΡΙΖΑ. Η βουλεύτρια καλεσμένη στον ΣΚΑΪ μιλά για τον «εμφύλιο» στο εσωτερικό του κόμματος, την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και για τις καταγγελίες για bullying.




 

«Το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός», υποστήριξε ότι αυτός που δέχεται bullying είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερο από να σου πουν φύγε και μην εκλεγείς ξανά» και πρόσθεσε: «Από πότε η πολιτική παρότρυνση σε εκλεγμένη βουλευτή σημαίνει bullying; Γιατί έχουμε χάσει το νόημα των λέξεων».

Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές της κ. Τζάκρη, ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στον Alpha, είπε «Τέτοια λάσπη σε όλη μου τη ζωή δεν την έχω “φάει”. Δεν έχω δεχθεί ποτέ τέτοια λάσπη και δεν θα το επιτρέψω, θα την επιστρέψω και θα φροντίσω να τιμωρηθεί σε όλα τα επίπεδα. Απλά και νηφάλια, την καλώ να πει δημόσια τι εννοεί. Δεν υπάρχει τέτοιος ισχυρισμός και δεν θα μπορέσει να πει τίποτα. Αυτή την λάσπη της κ. Τζάκρη και το γεγονός ότι διανοήθηκε να εκτοξεύσει εναντίον μου τέτοια συκοφαντία, όχι θα την επιστρέψω, αλλά θα φροντίσω να τιμωρηθεί», προαναγγέλλοντας προσφυγή στην Δικαιοσύνη σε περίπτωση που η κ. Τζάκρη δεν ανακαλέσει τα λεγόμενα της».




 

 Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. τώρα που έφαγε πόρτα από το πασοκ κ οσονούπω από τον σύριζα , σαν άεργος το παλεύει
    για προβολή και διαφήμιση …έπεα πτερόεντα χωρίς ονόματα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This