Αιχμές Κακλαμάνη κατά Χατζηδάκη για τα κόκκινα δάνεια – «Κοινοβουλευτική απρέπεια η απάντηση»

Must Read

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και ένας από τους 11 «γαλάζιους» βουλευτές που κατέθεσαν πρόσφατα ερώτηση για τις εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως «θα ακολουθήσουν κι άλλες παρεμβάσεις βουλευτών της ΝΔ».




 

Προειδοποίησε πως  «προσπαθούμε να ανακόψουμε την πτωτική πορεία της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις». Ερωτηθείς για την απάντηση του Κωστή Χατζηδάκη, ο βουλευτής της ΝΔ είπε αρχικά ότι «χαρήκαμε όλοι που σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε 24 ώρες, απάντησε ένας υπουργός. Μέχρι τώρα απαντούσαν μέσα στον μήνα, στο παρελθόν κάποιοι υπουργοί δεν απαντούσαν και ποτέ, όχι μόνο της ΝΔ και άλλων κομμάτων, το ξέρουν αυτό και οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες».

«Στην ουσία της απάντησης, αυτή ξεκινάει με το πώς διασώθηκαν οι τράπεζες από τα κόκκινα δάνεια, ενώ εμείς ρωτούσαμε για τον κόσμο. Είχαμε κάνει 5 συγκεκριμένα ερωτήματα στα οποία δεν πήραμε απάντηση. Ήταν μια γενικόλογη απάντηση», υπογράμμισε ο Νικήτας Κακλαμάνης.




 

Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ καταλόγισε «απρέπεια» στον υπουργό Οικονομικών, αναφέροντας χαρακτηριστικά «έγινε και μια κοινοβουλευτική απρέπεια του φίλου μου του Κωστή Χατζηδάκη, που μας παρέπεμπε σε μια ανακοίνωση που έβγαλε μια γενική γραμματέας.

Στους βουλευτές δεν απαντούν οι γραμματείς, απαντούν οι υπουργοί βάζοντας την υπογραφή τους από κάτω. Σήμερα τα 4 από τα 5 σπίτια βρίσκονται εν κινδύνω. Αυτοί οι κύριοι των funds, δεν μπορείς να τους βρεις καν» τόνισε ο ίδιος αναφερόμενος στις εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων.

Επικαλέστηκε τέλος και μαρτυρία δημοσιογράφου που είχε λάβει καταναλωτικό δάνειο ότι «επί δύο μήνες προσπαθούσε να πάρει μια βεβαίωση».

Διαβάστε ακόμα: Υπό στενό κλοιό Μητσοτάκης – Χατζηδάκης: 11 βουλευτές της ΝΔ κατέθεσαν ερωτήσεις για κόκκινα δάνεια και τράπεζες

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This