Ανδρουλάκης: Να κάνουμε την Δημοκρατική παράταξη δυνατή και ισχυρή

Αναφέρθηκε στις επιδιώξεις του

Must Read

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να μιλήσει σε κομματικό ακροατήριο. Ο Νίκος Ανδρουλάκης επέκρινε την κυβέρνηση και τον τρόπο που χειρίζεται την διακυβέρνηση της χώρας λέγοντας πως “έχουμε έναν Πρωθυπουργό που υπηρετεί την ολιγαρχία της ασύδοτης αγοράς”.

Αναφέρθηκε παράλληλα στον ιστορικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ ” ακουμπούν πάνω του τις αγωνίες τους οι απλοί άνθρωποι που δεν περιμένουν ρουσφέτια, θέλουν να έχουν τα παιδιά τους δουλειά, δημόσια πανεπιστήμια, πρόσβαση σε ένα ισχυρό εθνικό σύστημα υγείας.

Ξεκαθάρισε πως “Όσοι θέλουν δημόσιες σχέσεις με αυτό το παρηκμασμένο σύστημα εξουσίας, δεν θα είναι δίπλα μου. Θα προχωρήσω με αυτούς, που θέλουν να ξανακάνουμε τη Δημοκρατική Παράταξη μεγάλη και ισχυρή”. 

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This