Ο Παπασταύρου αγωνιά για το μέλλον του

Μετά την κακήν κακώς αποπομπή του από το Μέγαρο Μαξίμου

Must Read

Να ξαναμπεί στο πολιτικό παιχνίδι επιχειρεί ο Σταύρος Παπασταύρου, μετά την κακήν κακώς αποπομπή του από το Μέγαρο Μαξίμου ύστερα από το γεύμα στο σπίτι μεγαλοεπιχειρηματία. Ο Σταύρος Παπασταύρου βρήκε ευκαιρία για… δυναμική επανεμφάνιση, υπεραμυνόμενος της σημασίας του επιτελικού κράτους για την κοινωνία και την ευημερία στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώνεται από την Προεδρία της κυβέρνησης για το ζήτημα του επιτελικού κράτους και την καλή
νομοθέτηση.

Ο ίδιος πανηγύρισε και για τη συνέχεια του έργου του, παρά τη διαδοχή τριών υπουργών που το χειρίστηκαν, λέγοντας ότι «ήμουν ένας σκυταλοδρόμος μεταξύ τριών, κάτι που δεν είναι σύνηθες στην Ελλάδα. Οταν αλλάζουν οι χειριστές, η δυναμική του έργου τείνει να εξασθενίζει. Εδώ δεν συνέβη αυτό. Παρά την αλλαγή των χειριστών, το έργο ολοκληρώθηκε στην ώρα του, γιατί όλοι καταλάβαμε τη σημασία του. Οι υπουργοί περιμένουν τη συνεργασία με τα επιτελικά στελέχη και τους νομοτέχνες, μια συνεργασία από την οποία θα επωφεληθούμε όλοι».

Αυτό που προκαλεί εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ίδια εκδήλωση. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός άρχισε να διαφημίζει το επιτελικό κράτος, παρά την ομολογουμένως παταγώδη αποτυχία του. «Η άσκηση της διακυβέρνησης είναι μια εξαιρετικά περίπλοκη διαδικασία, όμως η τυποποίηση, η κανονικοποίηση, οι κανόνες, οι διαδικασίες κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, βάζουν μια τάξη σε αυτό το χάος, σε αυτήν τη συνεχή ανάγκη για διαρκή διαχείριση προβλημάτων» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συνέχισε μάλιστα τους πανηγυρισμούς για το επιτελικό κράτος, λέγοντας ότι «τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας θα φανούν στον χρόνο και με τον τρόπο τους θα έχουν άμεσο αντίκτυπο όχι μόνο στη βελτίωση της χώρας σε δείκτες καλής διακυβέρνησης, αλλά τελικά άμεσο αντίκτυπο στο να αποκτήσουμε ένα καλύτερο κράτος, με περισσότερη διαφάνεια, περισσότερη λογοδοσία και κυρίως περισσότερη αποτελεσματικότητα».

Διαβάστε ακόμα:

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κανονικοποίηση: τα Τέμπη, οι υποκλοπές, οι φωτιές, οι πλημμύρες, τα χιόνια, η ενέργεια, η ακρίβεια, τα λούναπαρκ, η φτοχωποίηση.

  2. Μη στεναχωριέσαι κ.Παπασταυρου ουδείς πάει χαμένος από την κυβέρνηση των άριστων. Υπομονή και κάπου θα σε αξιοποιήσει ο πανμεγιστος Πρωθυπουργός,και μαέστρος της κυβέρνησης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This