Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον έντιμο Μάριο Σαλμά!

Must Read

Σύμφωνα με την άτυπη ενημέρωση από το Μαξίμου:

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην επιτροπή με το ερώτημα της διαγραφής από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριο Σαλμά.

Όλα αυτά την ώρα που ο κλόουν – συκοφάντης του Μάριου Σαλμά, εισαγγελέων, εκδοτών και δημοσιογράφων, καταδικάστηκε με μία βαρύτατη ποινή!

Δεν έχουν προηγούμενο αυτά που ζούμε με το Μητσοτάκη πραγματικά!




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. “Έντιμος” ο Σαλμάς που διορίστηκε καθηγητής με πλαστό πτυχίο; “Έντιμος” που έγραφε ένα σκασμό αρθροσκοπήσεις στο διαγνωστικό που ήταν κάτω από το ιατρείο του; “Έντιμος” που είχε γεμίσει το Ιατρικό Κέντρο στο Μαρούσι από άσχετους Αιτωλοακαρνανείς ως νοσηλευτές που τους δώσαν αργότερα πτυχία από το ΙΕΚ Ακμή;

    Πολύ… “έντιμος”!

  2. Ο σουλτάνος αποφασίσε να διαγράψει έναν από τους έντεκα που προχθές έκαναν την ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια. Εάν έχει τα κακαλα ας διαγράψει και τους υπόλοιπους. Τώρα οι έντεκα που έκαναν την ερώτηση εάν έχουν τα κακαλα ας ρίξουν την κυβέρνηση. Κριτική και αντιρρήσεις, αλλά με τη σιγουριά της βουλευτικής αποζημίωσης δεν συνάδουν. Κύριοι ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

  3. Ο Σαλμάς δεν ψήφισε τον νόμο για το Επιτελικό κράτος που μετέτρεψε την χώρα σε Βόρεια Κορέα;

    Ο γιατρός Σαλμάς δεν ψήφισε τον νόμο που διέλυσε το ΕΣΥ;

    Ο Σαλμάς δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον αρχιμαφιόζο και το γκουβέρνο του;

    Άρα απόλυτα συνένοχος ο Σαλμάς για κάθε έγκλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

    Παρεπιπτόντως ένας όντως έντιμος άνθρωπος δεν θα μπορούσε να είναι καν μέλος της ΝΔ όχι να είναι και βουλευτής της στην πιο εμετική στιγμή της ιστορίας της.

    Οπότε μόκο και υποταγή στον Κούλη και την παρασιτική ολιγαρχία που σας έφερε στην εξουσία. Όχι τώρα που χάνετε ψηφοφόρους να μας κάνετε μαγκές, επαναστάτες του βουλευτικου έδρανου.

  4. Παραιτηθείτε και οι 11 να πέσει το κάθαρμα ο απατεώνας που του λές
    μας κλέβουν και σου απαντά πρώτα η συναδελφικότητα και η κομματοσκυλίαση .
    Καταχρήσεις και Διαφθορά στο έπακρον , Στοχοποιήσεις μη ημετέρων , Αδιαφάνεια ,
    Παρακολουθήσεις , ΄Ελλειψη Δημοκρατίας , ΄Ελλειψη Δικαιοσύνης , γενική Διάλυση
    του συστήματος Υγείας με ελλείψεις στα πάντα και με συνεχείς αυξήσεις των φαρμάκων , Αισχροκέρδεια σε ο,τιδήποτε άνευ ελέγχων με κατάργηση του ποινικού μέρους στοχευμένη για την φτωχοποίηση του λαού… ούτε κατοχικοί μαυραγορίτες να ήταν οι αλήτες . Μη μιλήσουμε για την ΄Αμυνα της χώρας και τα Εθνικά θέματα.
    Ποτέ αυτό το κράτος δεν είχε φτάσει σε τέτοια αποσύνθεση και κατάντια
    ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΡΕΕΕΕ ΧΘΕΣ

  5. Όταν θύγετε η μεγάλη του γένους οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ μέσω του ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ που καλύπτει τα αρπακτικά Αφων ΣΙΟΥΦΑ που λεηλατούν το βιός των Ελλήνων, τότε διαγράφεται ο έντιμος πολιτικός που τον κρίνει για τις ΒΡΟΜΙΚΕΣ μεθοδεύσεις του. Πολλά τα λεφτά Κε ΖΑΛΜΑ.

  6. …και μένουν υπουργοί τα φαιδρα υποκειμενα Κικιλιας, Κεφαλογιάννη και ο Δένδιας που ενεργεί κατά πως γουστάρει για να έχει την εύνοια από το εξωτερικό εκτός αυτής που απολαμβάνει από την πλειοψηφία της ελληνικής ολιγαρχίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This