Διαγραφή Σαλμά: Τα μέλη της επιτροπής δεοντολογίας της Ν.Δ. πρέπει να επιλέξουν ποιον θα «υπηρετήσουν»

Must Read

Ο Μητσοτάκης παρέπεμψε τον βουλευτή Μάριο Σαλμά στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της διαγραφής, έπειτα από τις δηλώσεις του, που δεν ήταν τίποτε άλλο από καταγγελίες σκανδάλων και πολιτικής λαθροχειρίας μελών της κυβέρνησης.

Τα πέντε μέλη της επιτροπής δεοντολογίας είναι τα ακόλουθα: Ιωάννης Τραγάκης, Σταύρος Καλαφάτης, Θεόδωρος Καράογλου, Αθανάσιος Δαβάκης, Αθανάσιος Μπούρας.

Δαβάκης και Καράογλου συνυπέγραψαν μαζί με τον Μάριο Σαλμά την ερώτηση των 11, κατά των τραπεζών και της ασυδοσίας των funds. Μία ερώτηση η οποία ήταν απόλυτα σύννομη με τις αρχές, τις αξίες και το καταστατικό της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η δε τηλεοπτική παρέμβαση Σαλμά η οποία εξόργισε τον Μητσοτάκη, δεν φαίνεται να παραβίασε κάπου το καταστατικό του κόμματος το οποίο υποτίθεται ότι διαφυλάττει η επιτροπή δεοντολογίας.

Συνεπώς οι κύριοι Τραγάκης, Καλαφάτης, Καράογλου, Δαβάκης και Μπούρας οφείλουν να επιλέξουν σε μία κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα, την κοινωνία και την ίδια τη δημοκρατία, εάν θα υπηρετήσουν επάξια τον θεσμικό τους ρόλο ή εάν θα εξυπηρετήσουν τις επιλήψιμες σκοπιμότητες ενός απερχόμενου προέδρου και πρωθυπουργού. Ο οποίος κάθε ημέρα που παραμένει στη θέση του, δεν καταστρέφει μόνο την Ελλάδα αλλά και τη Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σιγά μη φοράνε παντελόνια. Στον Κούλη θα υπακούσουν. Αλλιώς θα τους είχε αλλάξει προ πολλού. Δεν υπάρχει μπέσα.

  2. Οι νεοδημοκράτες βουλευτές θα πιουν το φαρμάκι της ανυποληψίας και του αυτοεξευτελισμού μέχρι τον πάτο. Όταν έπρεπε να καταψηφίσουν το βδελυγμα του κάνανε όλα τα χατίρια για χάρη της εξουσίας και φυσικά της τσέπης τους, αδιαφορώντας για την πατρίδα και τους συμπατριώτες τους. Όταν εξευτελιζαν την Ορθόδοξη πατρίδα μας μην καταψηφίζοντας τον άθλιο νόμο για τους ανώμαλους,ώστε να ρίξουν τον καταστροφέα, αρκετοί κάνανε το παγώνι. Όποιος κοροϊδεύει το Λόγο του Θεού το πληρώνει αργά ή γρήγορα, διότι κανείς δε ξεφεύγει από τον πνευματικό νόμο.

  3. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΡΑΜΕΝΟΣ Ο Μ.ΣΑΛΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, 1/4 ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ,ΑΣΥΛΙΕΣ,ΛΕΦΤΑ,ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

  4. ΚΟΥΛΗ εδώ πληρώνονται όλα, τα του ΚΑΙΣΑΡΟΣ τω ΚΑΙΣΑΡΗ, περαστικά σου αν και δεν το βλέπω, σύντομα θα κοιτάς τα ΡΑΔΙΚΙΑ από κάτω πολιτικά, βεβαίως βεβαίως.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This