Τσιάρας: Στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια των αγροτών

Επιτέλους η ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια των αγροτών στο υπουργικό

Must Read

Στο τέλος του μήνα θα παρουσιαστεί το σχέδιο για τα κόκκινα δάνεια, εφόσον έχει ολοκληρωθεί, δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Action».

Όπως είπε «θα υπάρχει η δυνατότητα αναχρηματοδότησης από την τράπεζα, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να απαλλάξουμε απ’ αυτό το βραχνά περισσότερους από 760 αγροτικούς συνεταιρισμούς και 21.000 αγρότες».

Τέλος, σχετικά με τη δέσμευση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για ενίσχυση των θερμοκηπιακών καλλιεργειών, ο κ. Τσιάρας ανέφερε ότι πρόκειται για μια καλλιέργεια που δίνει προοπτική στον πρωτογενή τομέα, καθώς δίνει προστιθέμενη αξία στα παραγόμενα προϊόντα.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This