Καλαφάτης: Ο Μάριος Σαλμάς έθεσε τον εαυτό του εκτός Νέας Δημοκρατίας

Η πρώτη δήλωση για την διαγραφή Σαλμά

Must Read

Για την διαγραφή του μέχρι πρότινος βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο Βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης δήλωσε πως «ο Μάριος Σαλμάς με την εν γενει συμπεριφορά του έθεσε εαυτόν εκτός ΚΟ ΝΔ.

Να θυμίσουμε πως λίγο νωρίτερα ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας πέρασε το κατώφλι της επιτροπής όπου και παρέμεινε λιγότερο από πέντε λεπτά.`

Κατά την έξοδο του ανέφερε «Αν με διαγράφει ο κύριος Μητσοτακης γιατί αντέδρασα για τις περιουσίες που χάνονται για τα κόκκινα δάνεια, επειδή αντιτάχθηκα στην ατζέντα για τα ομόφυλα, επειδή του ζήτησα να ελέγξει τα καρτέλ στην ακρίβεια, τότε είναι τιμή μου. Αν όμως το κάνει για να στείλει μήνυμα σε άλλους, είναι απαράδεκτο».

Παράλληλα απάντησε σε ερώτηση για το αν παραδώσει την έδρα, λέγοντας «Νομίζετε πως πρέπει να σταματήσω να αγωνίζομαι για τους πολλούς»;

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Καλαφάτης, άλλος ένας συστημικός υποτελής κωλογλύφτης που απογοήτευσε τους ψηφοφόρους του όταν ψήφισε τον γάμο των ανωμάλων και τώρα στρέφεται κατά του θαρραλέου Σαλμά για να είναι αρεστός στον Κούλη και την υπόλοιπη σάπια συμμορία. Να περιμένει ότι θα φάει φτύσιμο όταν θα κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη.

  2. Αχ μωρέ Σταυράκη από μικρό παιδί λίγος δειλός και ευθυνοφοβος ήσουν. Δεν είχες το θάρρος ούτε την υπογραφή σου να στηρίξεις. Με τι μούτρα θα τον αντικρίζεις από τώρα και μετά τον Σαλμά.Τα παντελόνια Σταυράκη είναι δύσκολα ρούχα να το ξέρεις.

  3. Με την κρίση αυτή θα ξεχωρίσει πάλι η ήρα από το σιτάρι με τους βολεμένους βολευτές, όπως έγινε και με την ψήφιση του νόμου για τους ανώμαλους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This