Πρόκειται για προδοσία!

Το παγκόσμιο σύστημα δικτατορίας

Must Read

Μην απορείτε που αλληλοβραβεύονται. Ψήφισαν το Σύμφωνο του ΟΗΕ για το Μέλλον, το οποίο περιλαμβάνει ένα Παγκόσμιο Ψηφιακό Σύμφωνο και μια Διακήρυξη για τις Μελλοντικές Γενιές και το γιορτάζουν.

Για να γίνει πιο κατανοητό απο τις παραπλανητικές επικεφαλίδες και τις χειριστικές δηλώσεις: ο έλεγχος των κυβερνήσεων περνάει στα χέρια των μη εκλεγμένων παγκοσμιοποιητών. Επισπεύδουν πριν από τις αμερικανικές εκλογές, στήνοντας το παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησής τους. Το παγκόσμιο σύστημα δικτατορίας. Πρόκειται για προδοσία.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το μοντέλο της ΕΕ είναι ο προάγγελος της Παγκόσμιας Τάξης και της Κυβέρνησης. Λειτουργεί χωρίς Κρατική ή Συνομοσπονδιακη ενότητα και αναγνώριση, με διορισμένη Εκτελεατικη εξουσία, με μια υποτυπώδη (νομιμοφανή) Νομοθετική εξουσία και με ανύπαρκτη ή ασύντακτη Δικαστική εξουσία..και με ένα νόμισμα το € που στα χαρτιά είναι ενιαίο ενώ στην αγοραστική δύναμη είναι κατακερματισμένο στα κράτη που λειτουργεί πιλοτικά !!! Αυτό λέγεται Δημοκρατία !

  2. Έχετε δίκιο. Μεθοδεύεται ο έλεγχος (μέρους της Εθνικής κυριαρχίας για αρχή) να περνάει σε χέρια μη εκλεγμένων παγκοσμιοποιητών. Επειδή δεν άκουσα, στο debate του ΠΑΣΟΚ είπαν τίποτα γι’ αυτό; Επίσης στην ομιλία του στο φεστιβάλ του ΚΚΕ είπε τίποτα ο Γραμματέας Κουτσούμπας; Να ρωτήσω επίσης στις συνεδριάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που γίνονται απανωτά τελευταία, ειπώθηκε τίποτα και εκεί;

  3. H μεσαία φωτογραφία θα πρέπει να γίνει πλακέτα και να ”κοσμεί”τις εισόδους στα κεντρικά της Ε.Ε.καθώς και στις εισόδους στα κομματικά παρασιτικά κψλομάγαζα της νουδού ανά την χώρα..

  4. Έχουν “πιασμένους” τόσους πολλούς, γι αυτό πλέον τα λένε στα ίσια και δεν φοβούνται τίποτα. Τώρα όμως πρέπει να τα πουν επίσης στα ίσια και οι λαοί!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This