Ο Πολάκης στην Κουμουνδούρου με τις 32 υπογραφές για την υποψηφιότητά του

Must Read

Στην Κουμουνδούρου βρέθηκε πριν λίγη ώρα ο Παύλος Πολάκης προκειμένου να καταθέσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής συγκέντρωσε 32 υπογραφές, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο, προέρχονται από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής όπως και του ευρωβουλευτή, Νίκου Παππά. Ο ίδιος σημείωσε  ότι κατέθεσε και το πόθεν έσχες του.

Σε δηλώσεις του έξω από την Κουμουνδούρου ανέφερε: «Εγώ θέλω να καλέσω όλους τους συνυποψήφιούς μου να κάνουν το ίδιο. Να προχωρήσουμε σε έναν αγώνα αντιπαράθεσης θέσεων και προγραμμάτων, γιατί η χώρα χρειάζεται μία ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, που θα προβάλλει ένα εφαρμόσιμο, ριζοσπαστικό, κοινωνικά αναγκαίο και λαϊκά κατανοητό πρόγραμμα διακυβέρνησης, σαν εναλλακτική στη διακυβέρνηση Μητσοτάκη, ο οποίος κλείνει τον κύκλο του.

Μετά από τα χρόνια της νεοφιλελεύθερης σκληρότητας και όλων των μέτρων και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, της ιδιωτικοποίησης της υγείας και της παιδείας, της επικουρικής ασφάλισης και όλων των μέτρων που πήρε για την κοινωνική λεηλασία, νομίζω ότι έχει διασπαστεί ήδη η κοινωνική συμμαχία που τον έκανε κυβέρνηση και ο κόσμος αναζητά ορατή, εναλλακτική, προοδευτική διέξοδο. Και σε αυτό πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και όχι σε διαφωνίες επί των δευτερευόντων…».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This