Αρπάχτηκαν Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας

Καταγγελίες για επιθέσεις και... «καρφιά»

Must Read

Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα σε Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, λίγες ώρες μετά το debate στο οποίο και οι δύο απέτυχαν παταγωδώς να πείσουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στη θέση του επόμενου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρακώνεται.

Ο Χάρης Δούκας καταγγέλλει μέσα από ανάρτησή του ότι δέχεται επίθεση από στενούς συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη και τον καλεί «να πάρει θέση, αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος». Από πλευράς του ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ τον κατηγορεί για «τεχνητή πόλωση» και διαψεύδει τις καταγγελίες του.

«Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς» αναφέρει ο Χάρης Δούκας και προσθέτει: «Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις. Η επίθεση τους έκτοτε μετατράπηκε σε μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα. Έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου». Όπως σημειώνει: «Το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, γιατί υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης οφείλει να πάρει θέση, αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος».

Όπως δηλώνει: «Όσο με αφορά εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές, όπως έπραξα μέχρι σήμερα».

Τι απαντάει ο Ανδρουλάκης

Μέσω των συνεργατών του, ο Νίκος Ανδρουλάκης, απαντάει με «καρφιά»: «Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου. Καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού» αναφέρουν οι συνεργάτες του και προσθέτουν με νόημα: «Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση».

Δείτε επίσης:

Οι (αντι)θέσεις των έξι του ΠΑΣΟΚ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Έχω μια ιδέα. Αν ο Δούκας έδινε τη Δημαρχία της Αθήνας (που δε φαίνεται να την πολυθέλει) στον Ανδρουλάκη μήπως αυτός του έδινε την αρχηγία το ΠΑΣΟΚ; Λέω τώρα, για να μην τσακώνονται..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This