Παύλος Γερουλάνος: Τα περιστατικά βίας δείχνουν μια κοινωνία σε απόγνωση

Αναφέρθηκε στα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες πολίτες

Must Read

Στο Creta TV μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος την Παρασκευή και αναφέρθηκε στα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες πολίτες. «Τα περιστατικά βίας δείχνουν μια κοινωνία με τεράστιες ανισότητες που έχουν δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία και σε εισόδημα και σε πλούτο και πρόσβαση στην εξουσία» τόνισε.

Σχολιάζοντας το περιστατικό βίας ανηλίκων στο Ηράκλειο και πολλά ανάλογα το τελευταίο διάστημα στην χώρα ο κ. Γερουλάνος επισήμανε ότι απαιτείται κοινό σχέδιο δράσης ανεξαρτήτως κυβέρνησης:

«Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χάσεις τα παιδιά αυτά. Αν τα χάσεις, μετά το να τα ξαναβρείς είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να προλαβαίνουμε καταστάσεις πολύ πριν φτάσουμε εκεί».

Δείτε την συνἐντευξη

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This