Αφροδίτη Λατινοπούλου για την ανήλικη παραβατικότητα: «Άλλο ελευθερία, άλλο ασυδοσία»

Must Read

Για την έξαρση της ανήλικης παραβατικότητας στη χώρα μας αλλά και για όσα συμβαίνουν κατά καιρούς στις τάξεις της Αστυνομίας μίλησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να τηρούνται», είπε αρχικά η ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» μιλώντας στην εκπομπή του OPEN «Τώρα Μαζί» τονίζοντας τις θέσεις του κόμματός της.

«Δυστυχώς στη χώρα μας η Αστυνομία έχει καταντήσει ο σάκος του μποξ. Οι αστυνομικοί με πενιχρούς μισθούς βάζουν καθημερινά τη ζωή τους σε κίνδυνο. Βλέπουμε καθημερινά περιστατικά που δέχονται επιθέσεις, ύβρεις, δολοφονούνται. Άρα θα πρέπει να εξετάσουμε κατά πόσο ένα σοβαρό κράτος έχει και ισχυρά σώματα ασφαλείας», ανέφερε σχετικά με την Αστυνομία.

Στη συνέχεια έριξε τα βέλη της στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Έλληνας αστυνομικός ντροπιάζεται από τις πρόσφατες δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, που ουσιαστικά βγήκε και τους έδωσε μετά τις εξαγγελίες του στη ΔΕΘ 20 ευρώ. Αυτά είναι ντροπής πράγματα. Τους ξεφτίλισε».

Υπάρχουν ευθύνες στους γονείς

Μιλώντας για την ανήλικη παραβατικότητα είπε – μεταξύ άλλων – πως είναι «τρομερά σοκαριστικό ότι αυξάνονται αυτά τα περιστατικά στη χώρα μας. Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για αυτό το θέμα τα τελευταία έξι χρόνια. Φυσικά πρέπει να γίνουν αυστηροποιήσεις ποινών. Και πρέπει να δούμε ποια είναι η ευθύνη των γονέων. Το κράτος αφήνει την ασυδοσία στα σχολεία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This