Ούτε 40 βουλευτές δεν άκουσαν τον Μητσοτάκη – Καυγάς του πρωθυπουργού και του Τασούλα με Παππά και Κωνσταντοπούλου

Must Read

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα σνόμπαρε τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Μόλις 20 βουλευτές της ΝΔ ήταν στην αίθουσα της Ολομέλειας όταν ο πρωθυπουργός πήρε τον λόγο – και αυτοί κάθονταν αραιά – αραιά. Στη συνέχεια άρχισαν τα τηλέφωνα και οι βουλευτές που βρίσκονταν κοντά άρχισαν να τρέχουν! Τελικά περίπου 50 βουλευτές πήγαν να ακούσουν τον Μητσοτάκη… Ο Κυριάκος Βελόπουλος επεσήμανε το πολιτικό πρόβλημα λέγοντας ότι «μετρήθηκαν τα κεφάλια, μόλις 38 ήσασταν».

«Το 2025 η πατρίδα μας θα διαθέτει Κτηματολόγιο», είπε ο Κ. Μητσοτάκης ο οποίος απέφυγε να πει λέξη για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο και για την έναρξη διαλόγου με την Τουρκία. Το μόνο που είπε είναι συλλυπητήρια για τους νεκρούς και ότι θα δώσει συνέντευξη τύπου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας – την σιωπή την επεσήμανε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς. «Φοβάται ότι θα γκριζάρει η εικόνα του στα δελτία ειδήσεων; Δεν θεωρεί ότι πρέπει να δώσει εξηγήσεις; Δεν σας προσβάλει εσάς κύριοι της ΝΔ; Τι φτωχή εμφάνιση και ατζέντα ήταν αυτή;», σχολίασε.

Αντιπαράθεση

Η ομιλία Μητσοτάκη ήταν άνευρη, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μίλησε και αποχώρησε από την Ολομέλεια χωρίς να ακούσει τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Ενδεικτικό είναι ότι έκλεισε την ομιλία του μέσα σε αντιπαράθεση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία του έδωσε την ευκαιρία για να κλείσει την ομιλία του με κορύφωση.

«Μιλάμε για μία από τις αλλαγές που κάποιοι έλεγαν ότι δεν γίνονται. Να όμως που γίνονται. Ένα χρόνο μετά το μετρό της Θεσσαλονίκης…», είπε ο Κ. Μητσοτάκης. «Όπως οι υποκλοπές», του φώναξε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας. «Φωνάξτε πιο δυνατά, δεν σας ακούω», είπε ο Κ. Μητσοτάκης. «Όπως οι υποκλοπές», επανέλαβε η Ζ. Κωνσταντοπούλου προκαλώντας την οργή του πρωθυπουργού που της είπε: «η Ελλάδα προς μεγάλη σας θλίψη -γιατί μία μίζερη χώρα θέλετε- θα έχει το δικό της Κτηματολόγιο». Και έτσι ολοκλήρωσε την ομιλία του…

Ο πρόεδρος της Βουλής έδωσε τον λόγο στον Ν. Παππά, ενώ ο Κ. Μητσοτάκης μιλούσε με τους υπουργούς του και μετά αποχώρησε. Η Ζ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε και αυτή τον λόγο. «Εσείς είστε τελευταία στη σειρά γιατί τελευταία σας έταξε ο σοφός ελληνικός λαός», της απάντησε δεικτικά ο Κώστας Τασούλας, προκαλώντας ακόμα και την αντίδραση του Ν. Παππά: «ακόμα και όταν τηρείται την τάξη αυτοί οι χαρακτηρισμοί πρέπει να αποφεύγονται», σχολίασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ελάτε εσείς να επιβάλλετε», απάντησε ο Κ. Τασούλας λέγοντας ότι η Ζ. Κωνασταντοπούλου ζήτησε να μιλήσει πρώτη και να μην του δοθεί ο λόγος γιατί δεν είχε ζητήσει τον λόγο. «Να της τον δώσω;», ρώτησε ο πρόεδρος της Βουλής. «Δεν έχω καμία τέτοια δουλειά αλλά δεν είστε και εκτός κριτικής», του απάντησε ο Ν. Παππάς. «Δεν φτάνει που προσπαθώ να απαλύνω την ατμόσφαιρα», επέμεινε ο Κ. Τασούλας. «Δεν είναι όμως απαλή η ατμόσφαιρα έξω», του επεσήμανε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης:

Τραγωδία Μητσοτάκη στη Βουλή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This