Παππάς: Γιατί κύριε Μητσοτάκη οι φωτιές σταματάνε στη θάλασσα, γιατί έχουν καεί 4 εκατ. στρέμματα από το 2021;

Ο πρωθυπουργός δεν θέλει να απαντάει για θέματα που δεν έχει «διαβάσει»

Must Read

Σε ολομέτωπη επίθεση προχώρησε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς κατά την συνεδρίαση της ολομέλειας και της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων που ο πρωθυπουργός επέλεξε να μην ανοίξει, είπε «Καίγεται η Κορινθία για τρίτη μέρα, ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε να πει τίποτα στην εθνική αντιπροσωπεία; Γύρισε από τον ΟΗΕ, συναντήθηκε με τον Ερντογάν, δεν θεωρεί κομμάτι των υποχρεώσεών του να ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία; Ή να καλυφθούμε όλοι πίσω από τον κ. Γεραπετρίτη που θα έρθει να ενημερώσει την Επιτροπή, στο τέλος αυτής της εβδομάδας; Όχι. Έχουμε αιτηθεί ότι απαιτούμε λεπτομερή ενημέρωση για το τι γίνεται με τα εθνικά θέματα».

Συνέχισε να ρωτά τον πρωθυπουργό για τα οργανικά κενά της πυροσβεστικής που έχουν φθάσει 4.000. Απηύθυνε ερώτημα βασικό, αυτό που άλλωστε θέτει και η Ελληνική κοινωνία, γιατί οι φωτιές πια σβήνουν στη θάλασσα και στον οικιστικό ιστό;

Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This