Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Με τον κ. Μητσοτάκη δεν μοιράζομαι ούτε τον πυρετό μου»

Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας

Must Read

Η ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Φωνής Λογικής απέκλεισε την Τρίτη κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Σε συνέντευξή της στον Νίκο Ευαγγελάτο η Αφροδίτη Λατινοπούλου τόνισε, μεταξύ άλλων: «Με τον κ. Μητσοτάκη δεν μοιράζομαι ούτε τον πυρετό μου»

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εντάξει , τόσο όμορφο κορίτσι μην βάζεις τέτοιες βαριές κουβέντες στο στόμα σου Εντάξει , τόσο όμορφο κορίτσι μην βάζεις τέτοιες βαριές κουβέντες στο στόμα σου

    Άμα, λέμε τώρα άμα, είναι για το καλό τής φουκαριάρας τής χώρας δεν θα θυσιασθείς να πάρεις μία θεσούλα;

  2. Άμα όμως φύγει ο Μητσοτάκης κι αναλάβει άλλος, πιο μπατριώτης, είσαι έτοιμη να επιστρέψεις τρέχοντας ή να συνεργαστείς μαζί τους.

    Το γεγονός ότι ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΝΔ κι όχι μόνο ο Μητσοτάκης είναι συνυπεύθυνη για όσα βιώνει η χώρα από το 2019 δεν σε αφορά.

    ‘Ετσι, δεν πρόκειται π.χ. να πεις, δεν με ενδιαφέρει ο Καραμανλής γιατί υπέθαλψε τον δολοφόνο συγγενή του; δεν με ενδιαφέρει ο Σαμαράς γιατί συνεργάστηκε με Πασόκους και ερίξε τη χώρα στους κάδους σκουπιδιών; δεν με ενδιαφέρει ο Σαλμάς, ο Δένδιας, κι ο Κακλαμάνης γιατί κάνουν πως αντιδρούν ενώ έχουν ψηφίσει κάθε αισχρό νόμο που τους έφερε ο Μητσοτάκης, ή δεν μπορώ να συνεργαστώ με κανέναν άνθρωπο που στήριξε τις υποκλοπές, συγκάλυψε την Νοβάρτις και τα Τέμπη και συναίνεσε στην Τουρκόδουλη πολιτική που βιώνουμε.

    Έτσι παίζεις τα ευκολάκια για την woke ατζέντα και το μεταναστευτικό, όπως ολόκληρη η ευρωπαϊκή alt right, πλήρως αδιάφορη για το εθνικό πλιάτσικο, την διαπλοκή και την διαφθορά που αποτελεί το κατεξοχήν ΕΡΓΟ της Δεξιάς πολυκατοικίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This