Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Γεραπετρίτης έχει το μυαλό του στην ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ

Ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα «θα έχει και πάλι την πρωτοκαθεδρία στην διαδικασία για στην ένταξη»

Must Read

Ο πλανήτης βρίσκεται στα πρόθυρα παγκόσμιου πολέμου, αλλά ο Έλληνας ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης αγωνιά για την ένταξη χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και για να είναι ξεκάθαρο, ενδιαφέρεται για το Κόσοβο, τα Σκόπια και την Αλβανία, δηλαδή για χώρες δορυφόρους της Τουρκίας που μάλιστα μας προκαλούν σε κάθε ευκαιρία.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης βρέθηκε στη γερμανική πρωτεύουσα στο πλαίσιο της «Διαδικασίας του Βερολίνου» για τα Δυτικά Βαλκάνια και από εκεί έστειλε το μήνυμα πως «η Ελλάδα θα συνεχίσει να λειτουργεί ως επισπεύδουσα στην διαδικασία ένταξης των κρατών των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση». 

Τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση «όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο πιο ισχυρή καθίσταται» για να προσθέσει πως η χώρα μας, ως το παλαιότερο κράτος-μέλος της ΕΕ από τα Βαλκάνια και ως μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, «θα έχει και πάλι την πρωτοκαθεδρία στην διαδικασία για στην ένταξη» των κρατών των Δυτικών Βαλκανίων.

Επισημαίνοντας πως τα κράτη των Δυτικών Βαλκανίων πρέπει να σεβαστούν το κοινοτικό κεκτημένο, το διεθνές δίκαιο, περιλαμβανομένων των διεθνών συμφωνιών, καθώς και τις αρχές που απορρέουν από το κράτος δικαίου, παραδοχή για κλάματα, βλέποντας τι ακριβώς συμβαίνει στις συγκεκριμένες χώρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μετά την υπόθεση Μπελέρη και το δούλεμα της Αλβανίας σε όλα τα θέματα, αλλά και ως προς την ΑΟΖ δεν έπρεπε να ασχολούμαστε καθόλου μαζί τους. Μη φιλική χώρα και της φερόμαστε ως τέτοιας. Δεν τσακωνόμαστε αλλά δε μπαίνει και στην ΕΕ. Δε λέμε τίποτε και στο παρασκήνιο κωλυσιεργούμε. Υπογράφουν, εφαρμόζουν, γλείφουν εκεί που έφτυναν και βλέπουμε.

  2. Από τον Α’ παγκόσμιο πόλεμο η Γερμανία επιδίωξε να έχει έξοδο προς την Μεσόγειο μέσω των Δ. Βαλκανίων. Αυτό επιχείρησε (και πέτυχε για μικρό χρονικό διάστημα) κατά τον Β’ Π.Π.

    Αυτό εξυπηρετεί και επιχειρεί σήμερα το Σημιτικό ΝούΔουλο σήμερα.

  3. Εάν δεν ήταν εθνικός μειοδότης κι αυτός εντεταλμένος να ξεπουλήσει την Ελλάδα όσο μπορεί, δεν θα είχε τοποθετηθεί στην συμμορία του ΕΦΙΑΛΤΗ Κούλη. Όλοι μαζί επιτελούν το έργο που τους διέταξαν τα ανθελληνικά τέρατα.

  4. Πηγαίνετε να προμηθευτείτε ζάχαρη και αλεύρι και αν την γλυτώσετε μην στενοχωρηθείτε που θα πιάσουν μυγάκια και θα τα πετάξετε, τουλάχιστον ζείτε.1

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This