Χαρίτσης για Μέση Ανατολή: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη οφείλει να λάβει τώρα πρωτοβουλία σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ειρήνη»

Must Read

Την άμεση ανάληψη πρωτοβουλίας για ειρήνη στη Μέση Ανατολή από την… ελληνική κυβέρνηση ζητάει ο Αλέξης Χαρίτσης, τονίζοντας πως «η σύμπλευση με την εγκληματική πολιτική του Ισραήλ θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή και φυσικά στην χώρα μας».

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του με αφορμή τη διαφαινόμενη γενίκευση του πολέμου στη Μέση Ανατολή, ο επικεφαλής της ΚΟ της Νέας Αριστεράς εκφράζει την ανησυχία του για τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, οι οποίες «επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας».

«Η ανεξέλεγκτη γενίκευση του πολέμου στη Μέση Ανατολή με την εμπλοκή και του Ιράν ανοίγει την πόρτα της αβύσσου. Η ευθύνη βαραίνει συντριπτικά την ακροδεξιά κυβέρνηση Νετανιάχου και τις ΗΠΑ που την στηρίζουν», σημειώνει και προσθέτει: «Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι η Ελλάδα δεν θα επηρεαστεί από τα όσα δραματικά συμβαίνουν στην άλλη πλευρά της Μεσογείου. Δεν είμαστε Ελβετία ούτε Λουξεμβούργο. Βρισκόμαστε δίπλα στον όλεθρο του πολέμου και οι συνέπειες για την χώρα θα είναι πολλαπλάσιες και πολύ πιο επώδυνες από ότι για την υπόλοιπη Ε.Ε.»

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη οφείλει να λάβει τώρα, χωρίς άλλες καθυστερήσεις, πρωτοβουλία σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ειρήνη. Για πόσο ακόμα η Ελλάδα και η Ε.Ε. θα ανέχονται και θα παρατηρούν απαθείς την πορεία προς την καταστροφή; Δράση για την ειρήνη ΤΩΡΑ», καταλήγει ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This