Σύσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για πιθανή αποστολή C-130 στο Λίβανο

Αυξημένη ετοιμότητα

Must Read

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο εθνικής άμυνας υπό τον υπουργό Νίκο Δένδια και με τη συμμετοχή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Δημήτριου Χούπη, του αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη, του αρχηγού ΓΕΑ αντιπτέραρχου (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη και του υπαρχηγού ΓΕΝ υποναύαρχου Γεώργιου Φλώρου ΠΝ.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εκτίμηση της κατάστασης που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Μέση Ανατολή μετά την χθεσινή επίθεση στο Ισραήλ από το Ιραν.

Παράλληλα συζητήθηκε το ενδεχόμενο αποστολής C-130 για τον απεγκλωβισμό Κυπρίων πολιτών από το Λίβανο αλλά και Ελλήνων πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυξημένη ετοιμότητα είναι 3 στο σύνολο μεταγωγικά αεροσκάφη. Οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα. 

Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This