Στην Αθήνα για το Athens Democracy Forum ο Ζορντάν Μπαρντελά

Κόμματα της αριστεράς αντιδρούν με όχι και τόσο δημοκρατικό τρόπο για τη συμμετοχή του στο φόρουμ για τη δημοκρατία!

Must Read

O πρόεδρος της Εθνικής Συσπείρωσης και της ευρωομάδας «Πατριώτες για την Ευρώπη», Ζορντάν Μπαρντελά, έρχεται στην Αθήνα για το συνέδριο που διοργανώνει το Athens Democracy Forum.

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας στην οποία εντάσσεται και η Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου, θα είναι ένας από τους ομιλητές που θα «πειραματιστούν με νέες μορφές έκφρασης που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της δημοκρατίας εκ των έσω», αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Forum.

Yπενθυμίζεται ότι ο Zορντάν Μπαρντελά, εκλεκτός της Μαρίν Λεπέν,  έλαβε 85% στις εσωκομματικές εκλογές και ήδη στα 27 του χρόνια καταγράφει σημαντική πορεία στην πολιτική σκηνή.

Η εμφάνισή του ωστόσο στο forum έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Αριστερά, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να δηλώνει ότι ο Γάλλος πολιτικός δεν είναι ευπρόσδεκτος στην χώρα μας και τον Νικόλα Φαραντούρη να τον κατηγορεί για ιδεολογία μισαλλοδοξίας και ρατσισμού.

Η αντίδραση ωστόσο των αριστερών κομμάτων που μιλούν για δημοκρατία αλλά θέλουν να εξοστρακίσουν τον Γάλλο πολιτικό για τις συντηρητικές απόψεις του ( στις οποίες όπως παρατηρείται στρέφεται ξανά ένα μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας που έχει απογοητευθεί από τις πρακτικές του κέντρου και της αριστεράς), έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον ίδιο τον θεσμό. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αλήθεια!! Ο κάθε αναπαγγελτος Νάσος Ηλιόπουλος εκτως από τον εαυτό και την παρεα του πτι εκπροσωπεί για να λεει ποιος ειναι ευπρόσδεκτος στην ελλαδα ? Απο που αντλεί αυτο το δικαιωμα;

    • ..Τους το δίνουν στα ινστιτούτα στην ευρώπη..
      Μαζί με κάρτα μέλους,ταυτότηα ινστιτούτου και μιά ευχετήρια κάρτα για ”καλή επιτυχία”μ@λάκα και σύ..
      Τα ίδια δώσανε και στον πρώην αρχηγό του σύριζα,και νύν γκαραγκιόζη των σαχλοεκδηλώσεων ανά τα γκάζια και τα σούρμενα των Αθηνών

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This