Μάξιμος Χαρακόπουλος: Θα συνεχίσουμε να θέτουμε τα προβλήματα της κυβέρνησης

«Αν τα βάζεις κάτω από το χαλί, κακοφορμίζουν»

Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος και ένας εκ των 11 που κατέθεσαν την ερώτηση στον Κωστή Χατζηδάκη για τα κόκκινα δάνεια τονίζει ότι τα μέλη της ΚΟ δεν προτίθενται να σταματήσουν και θα συνεχίσουν να θέτουν επί τάπητος τα προβλήματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Όπως επισημαίνει, «αν τα βάζεις κάτω από το χαλί, κακοφορμίζουν».

Σε συνέντευξή του στο ASTRA TV, ο κ. Χαρακόπουλος δήλωσε:

«Η εμπειρία λέει ότι εάν θέλεις να κάνεις καλά την δουλειά σου, οφείλεις να θέτεις τα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία. Αν τα προβλήματα τα βάζεις κάτω από το χαλί διογκώνονται, κακοφορμίζουν και είναι πολύ πιο δύσκολη η επίλυσή τους. Εάν τα θέματα τα βάζεις στο φως πάνω στο τραπέζι, τα θέτεις και επισημαίνεις λάθη, αστοχίες ή αβλεψίες, τότε υπάρχει περιθώριο για να διορθωθούν. Και χρέος δικό μας είναι αυτό να το κάνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Ο βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε:

«Για πρώτη φορά είχαμε πραγματικές αυξήσεις σε συντάξεις, σε μισθούς, αλλά οφείλουμε να επιμείνουμε περισσότερο γιατί δυστυχώς, υπάρχει ακρίβεια στην χώρα. Γιατί, δυστυχώς, υπάρχουν πολλά νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Σε αυτόν τον δρόμο οφείλουμε να επιμείνουμε και να προστατέψουμε τα αδύναμα στρώματα, τα αδύναμα νοικοκυριά.

Η ΝΔ ήταν πάντοτε λαϊκό, κατ’ εξοχήν λαϊκό, πατριωτικό, ευρωπαϊκό Κόμμα. Και αυτό τον χαρακτήρα οφείλει να διατηρήσει και θα τον διατηρήσει, φέτος που γιορτάζει και τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή».

Δείτε επίσης:

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ