Παύλος Γερουλάνος: «Ζητώ την ψήφο σας για αλλαγή ηγεσίας και νέα πορεία νίκης»

«Υποκλίνομαι στην αγάπη σας. Υποκλίνομαι στην εμπιστοσύνη σας. Υποκλίνομαι στον ενθουσιασμό σας!»

Must Read

«Πλημμυρίστε τις κάλπες και την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή! Η μεγάλη συμμετοχή ανεβάζει το ΠΑΣΟΚ! Η μεγάλη συμμετοχή νομιμοποιεί τον νέο αρχηγό! Και με μεγάλη συμμετοχή ξεκινάμε το ταξίδι της νίκη στις επόμενες εκλογές!» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος κατά την κεντρική του ομιλία το βράδυ της Τετάρτης έξω από την Παλαιά Βουλή.

«Υποκλίνομαι στην αγάπη σας. Υποκλίνομαι στην εμπιστοσύνη σας. Υποκλίνομαι στον ενθουσιασμό σας! Τώρα είναι η ώρα. 6 και 13 Οκτώβρη ψηφίζουμε. Και αλλάζουμε σελίδα. Τώρα! Ήρθε η ώρα!

Πριν 3 μήνες, στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, είπα: «Θα είναι τιμή μου, να διεκδικήσω την ψήφο σας για να ηγηθώ του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος!». Το εννοώ! Πραγματική τιμή μου!» ανέφερε απευθυνόμενος στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να τον ακούσουν.

Δείτε την ομιλία του Παύλου Γερουλάνου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This