Πολάκης για (νέα) υποψηφιότητα Κασσελάκη: «Να μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια»

Must Read

Σε… χλωρό κλαρί δεν αφήνει τον Στέφανο Κασσελάκη ο Παύλος Πολάκης, καθώς με το που κάνει μια ανάρτηση ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Χανίων του κόμματος «απαντά» με μια αντίστοιχη, αφήνοντας αιχμές σε βάρος του.

Έτσι και σήμερα, Πέμπτη 3/11, ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να σχολιάσει την «εφετζίδικη» προαναγγελία της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στην οποία αναφέρει τα εξής: «Με λένε Παύλο και τα κατέθεσα όλα, υπόγραφες και πόθεν έσχες! Περιμένω Στέφανο, Σωκράτη, Νίκο και Απόστολο».

Προσθέτει δε «άντε να μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια» και καταλήγει υποστηριζοντας πως «τη διαπλοκή τη χτυπάς όταν παίρνεις καθαρές θέσεις για τράπεζες, Ενεργεία, καύσιμα, χοντρεμπόριο, Αττική Οδό, ΜΜΕ, Δικαιοσύνη, Ταμείο Ανάκαμψης! Όχι με γενικόλογες επικλήσεις του “καινούργιου” του “νέου” του “δικού μας” και λοιπά έπεα πτερόεντα».

Πέραν της συγκεκριμένης ανάρτησής του, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της επεισοδιακής αποψινής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης επισήμανε εκ νέου την αναγκαιότητα του να γίνει ένα debate ανάμεσα στους υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος. «Θέλω να καλέσω όλους τους συνυποψηφίους μου, τον Απόστολο Γκλέτσο τον Νίκο Φαραντούρη, τον Σωκράτη Φάμελλο και τον Στέφανο Κασσελάκη να καταθέσουν γρήγορα τις 30 υπογραφές και το πόθεν έσχες τους στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Και να προχωρήσουμε επίσης γρήγορα σε ένα debate», ανέφερε συγκεκριμένα.

Πρόσθεσε ότι η τηλεμαχία των υποψηφίων αρχηγών μπορεί να γίνει μετά την ανακήρυξη των υποψηφίων από το συνέδριο, αλλά και πιο πριν, εφόσον υπάρξει μία πολιτική συμφωνία. «Νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια δημόσια αντιπαράθεση προγραμμάτων και θέσεων γι’ αυτό και καλώ τους τέσσερις συνυποψήφιους να προχωρήσουν άμεσα τις διαδικασίες», σημείωσε, απευθύνοντας, επίσης, κάλεσμα «σε όλον τον δημοκρατικό κόσμο» να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This