Με αέρα αλαζονείας ο Κυριάκος έριξε «βέλη» σε Καραμανλή-Σαμαρά

Τόλμησε να συγκριθεί με τον Εθνάρχη!

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αλλοιώσει τον χαρακτήρα του ιστορικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, προκαλώντας την οργή των βουλευτών της παραδοσιακής δεξιάς, ωστόσο ο ίδιος επιμένει με αλαζονικό ύφος να αυτοθαυμάζεται.

Σε συνέντευξή του στο mega, δήλωσε ότι «οι ετικέτες της Δεξιάς είναι ξεπερασμένες» και έριξε βέλη κατά του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά που αρνήθηκαν να παραβρεθούν στο… street party για τα 50 χρόνια της ΝΔ.




«Εγώ έκανα το καθήκον μου. Η σημερινή μέρα δεν είναι αφιερωμένη στους αρχηγούς, αλλά στα απλά μέλη της Νέας Δημοκρατίας» είπε υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι σήμερα ημέρα αυτοκριτικής. Την έχω κάνει την αυτοκριτική, σήμερα είναι ημέρα χαράς».




Μάλιστα έπιασε στο στόμα του τον ιδρυτή του κόμματος, Κωνσταντίνο Καραμανλή λέγοντας ότι «μάς δίδαξε ότι η ΝΔ είναι η παράταξη του ρεαλισμού» και «δεν δίστασε να ξεφύγει από αγκυλώσεις».

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είπε ότι ‘εγώ δεν είμαι ούτε δεξιός ούτε αριστερός, είμαι προοδευτικός’. Αυτή την προσαρμοστικότητα τιμούμε σήμερα. Ήταν ο κατεξοχήν πολιτικός που προσπαθούσε να προσελκύσει τους καλύτερους ανεξάρτητα από την ιδεολογική τους αφετηρία» δήλωσε ο Μητσοτάκης επιχειρώντας με θράσος, να συγκρίνει τον εαυτό του με τον ιδρυτή του κόμματος!

Όσο για το αντάρτικο των βουλευτών του που βομβαρδίζουν με ερωτήσεις-«φωτιά» στη Βουλή, ο Μητσοτάκης εξάντλησε στην απάντησή του κάθε όριο αλαζονείας: «όταν κυβερνάς για δεύτερη τετραετία, είναι λογικό να υπάρχουν αυξημένες προσδοκίες. Η κυβέρνηση ως αλεξικέραυνο απορροφά όλους τους κραδασμούς. Όσοι φαντάζονται πως η ΝΔ έχει θέματα συνοχής ή ενότητας, είναι βαθιά γελασμένοι. Από τότε που γίναμε κυβέρνηση έχουν καταθέσει οι κυβερνητικοί βουλευτές πάνω από 6.000 ερωτήσεις».







Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This