Καταγγελία-«βόμβα» για «προληπτική επιστράτευση» στην Ελλάδα εξαιτίας του Ισραήλ!

Υπάρχει έγγραφο με ημερομηνία 1η Οκτωβρίου καταγγέλλει ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος - Ανήκουστο να εμπλακεί η χώρα μας στην φλεγόμενη κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή

Must Read

Αναστάτωση προκαλεί η καταγγελία-«βόμβα» για «προληπτική επιστράτευση» στη χώρα μας εξαιτίας της έντασης που επικρατεί ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν.

Πρόκειται για καταγγελία του πρέσβη επί τιμή Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου ο οποίος μιλάει για  έγγραφο που καλεί σε επιστράτευση τη χώρα μας την ώρα που η κατάσταση στη Μέση Ανατολή παραμένει έκρυθμη.

Την ίδια στιγμή προκαλείται πλήθος ερωτηματικών, καθώς τέτοιο σενάριο δεν έχει ακουστεί, ούτε σε περιπτώσεις που η ένταση ανάμεσα στη χώρα μας και την Τουρκία που «γρυλίζει» ασταμάτητα ξέφυγε σε ανησυχητικά επίπεδα, με τον Ερντογάν να εκτοξεύει απειλές για εισβολή, αμφισβητώντας ευθέως τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και ζητώντας με θράσος την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσανθόπουλο το έγγραφο που μιλάει για προληπτική επιστράτευση «έχει ημερομηνία 1η Οκτωβρίου» και κάνει λόγο «για την προάσπιση της εθνικής ασφάλειας και την προετοιμασία του ελληνικού στρατού». Μάλιστα αναφέρει ότι το έγγραφο φέρει την υπογραφή του υποστράτηγου Πιτσιλή.

Όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά στο Κρήτη TV ο πρέσβης επί τιμή που υπηρέτησε και ως Γενικός Διευθυντής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο Υπουργείο Εξωτερικών: «Άρα ήρθαν οδηγίες στο υπουργείο Άμυνας διότι θα υπάρξουν δυσάρεστες και δύσκολες εξελίξεις».

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Εδώ δεν κάνουμε προληπτικές επιστρατεύσεις με τα προβλήματα με τους Τούρκους και ξαφνικά πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό γίνεται εδώ και αναφέρεται ποιος ο λόγος, ένταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αυτό λέει πολλά και δεν είναι άσκηση (…) επιστράτευση είναι βάζουν το προληπτικό έτσι για να το απαλύνουν κάπως για να μην ανησυχήσει ο κόσμος».

Για άλλη μια φορά, μετά από την άμεση εμπλοκή της κυβέρνησης Μητσοτάκη στον πόλεμο στην Ουκρανία -κίνηση που προκάλεσε πλήρη ρήξη στις διπλωματικές σχέσεις της χώρας μας με τη Ρωσία- η άμεση εμπλοκή της κυβέρνησης στη διαμάχη που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, την ώρα που ο Μητσοτάκης παραμένει με σκυμμένο το κεφάλι στην επιθετική πολιτική της Τουρκίας, έρχεται να προκαλέσει έντονο προβληματισμό και ανησυχία για την επόμενη μέρα. Για άλλη μια φορά με την εξωτερική τους πολιτική βάζουν σε κίνδυνο τη χώρα μας και το εθνικό συμφέρον!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ας γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι
    Ότι οπλισμό θα πάρουν όταν φθάσουν στο εβραϊκό κράτος.
    Δεν διακινδυνεύουν να δώσουν οπλισμό εντός των συνόρων μας για αυτό που όλοι σκεφτόμαστε.
    Παιδιά πολιτικών,δικαστικών και δημοσιογράφων όπως και τρολάκια της κακιάς ώρας δεν θα μας κάνουν την τιμή μας συντροφεύσουν.
    Επίσης τα γυναικόπαιδα θα είναι μία χαρά αφού ήδη έχουν φτάσει αντικαταστάτες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This