Λατινοπούλου: Πώς σχολίασε την παρουσία στρατευμένου μέλους του ΚΚΕ σε εκδήλωση του κόμματος

Must Read

Την παρουσία ενός στρατευμένου, μέλους του ΚΚΕ με στολή σε εκδήλωση του κόμματος σχολίασε η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ολόκληρη η δήλωση:

Η πρόσφατη παρουσία στρατευμένου (μέλους του ΚΚΕ) και μάλιστα με στολή, σε αντιπολεμική εκδήλωση του ΚΚΕ, κατά την διάρκεια της οποίας εκφώνησε πολιτικό λόγο, προκαλεί σε κάθε Έλληνα, αλγεινή εντύπωση και έντονη ανησυχία για τον βαθμό πειθαρχίας που επικρατεί στο Στράτευμα.

Σε μια εποχή υπέρμετρης τουρκικής προκλητικότητας κατά την οποία η Τουρκία ασκεί επεκτατική πολιτική στην Θράκη μέσω του ασύδοτου τουρκικού προξενείου, ενώ στο Αιγαίο ομιλεί ακατάπαυστα περί του αφηγήματος της ουτοπικής “γαλάζιας πατρίδας”, στην Ελλάδα, επί κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη, γίνεται συζήτηση για το εάν η ανωτέρω πράξη του εν λόγω στρατεύσιμου είναι σύννομη ή όχι, ενώ τόσο το Σύνταγμα, όσο και ο Στρατιωτικός Ποινικός Κώδικας και κάθε Στρατιωτικός Νόμος είναι ξεκάθαρος για το τι συνιστά αντιστρατιωτική συμπεριφορά.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Δένδιας γιατί δεν παίρνει θέση; Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου;

Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ και η Πρόεδρός της Αφροδίτη Λατινοπούλου, διερωτώνται γιατί δεν έχουν παρέμβει ακόμη οι εισαγγελικές αρχές του Στρατοδικείου και παράλληλα, ζητεί μετ’ επιτάσεως από την κυβέρνηση να διασφαλίσει τον ακομμάτιστο χαρακτήρα των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες ανήκουν αποκλειστικά και μόνο, στο Έθνος των Ελλήνων.

Δείτε επίσης:

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Παρέμβαση στο Ευρωκοινοβούλιο για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα

Α. Λατινοπούλου για μεταναστευτικό: «Η Ευρώπη που ξέρουμε χάνεται και ασχολούμαστε με χάρτινα καλαμάκια και πράσινα άλογα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This