Χοντρά καρφιά Ντόρας για Σαμαρά

Must Read

Με απαξιωτικό τρόπο για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μίλησε χθες η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή την απουσία του  από τη γιορτή για τα 50 χρόνια του κόμματος, λέγοντας ότι ήταν αναμενόμενη. Αντιθέτως για την απουσία του Κώστα Καραμανλή είπε πως δεν την περίμενε και τη στενοχώρησε. 

Ερωτηθείσα αν τη στενοχώρησε η απουσία των δύο πρώην, η κυρία Μπακογιάννη απάντησε: «Η αλήθεια είναι για τον μεν Σαμαρά όχι, διότι ήταν αναμενόμενο, όμως για τον Κώστα Καραμανλή, ναι, στενοχωρήθηκα. Ολο αυτό ήταν μια γιορτή για τους αγωνιστές της Ν.Δ., για όλες τις καλές και κακές στιγμές που περάσαμε μαζί στο ιστορικό κτίριο της Ρηγίλλης. Μαζί ενθουσιαστήκαμε, κλάψαμε, χαρήκαμε, και ο Κώστας Καραμανλής με αυτόν τον κόσμο της Ν.Δ. έχει μια ειδική σχέση».

Σε συμπληρωματική ερώτηση γιατί δεν τη στενοχώρησε η απουσία Σαμαρά απάντησε με δηκτικό και απαξιωτικό τρόπο: «Εχει περάσει και λιγότερο χρόνο στη Ρηγίλλης από όλους εμάς, αλλά και επειδή εν πάση περιπτώσει είναι μια ειδική περίπτωση», ενώ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο περί «εσωκομματικής αντιπολίτευσης», χαρακτηρίζοντας όλα αυτά τα θέματα περισσότερο «προσωπικά».

 

«Είναι καθήκον τους»

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται νέα ερώτηση στη Βουλή από βουλευτές της Ν.Δ. για μεγάλο κοινωνικό θέμα. Η κυρία Μπακογιάννη ρωτήθηκε στο μεταξύ για τις ερωτήσεις σε υπουργούς των «11» + «8» βουλευτών που ήδη έχουν γίνει και έχουν προκαλέσει ταραχή στο Μέγαρο Μαξίμου. «Για το θέμα των επίκαιρων ερωτήσεων από τους 11+8 βουλευτές μας τα έχουμε ξαναπεί: είναι λογικό οι βουλευτές να κάνουν ερωτήσεις, μη σας πω ότι είναι και καθήκον τους κιόλας. Και κυρίως να κάνουν ερωτήσεις για θέματα που εξυπηρετούν τους ψηφοφόρους τους» είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτές τις μ@λακιες Ντόρα πως τάχα στεναχωρεθηκες για τον Καραμανλή να τις πεις αλλού. Ξέρεις εσύ πολύ καλά όταν τον αποκαλουσες χοντρό σε συζητήσεις σου ενώ ήσουν υπουργός του. Οπότε αντε γ@μησου βρωμιαρα και ρουφα τώρα τις ροχάλες που τρώει ο αδερφός σου από τον κόσμο

  2. Τι βρωμοσογο αναζητά νομιμοποίηση και συνενόχους για τον διαμοιρασμο του Αιγαίου. Δεν θα βρει, τα σχέδια τους θα αποτύχουν, όπως και του πατέρα τους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This