Σε… φρενοκομείο έχει μετατραπεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Φιάσκο η περιβόητη συνάντηση των πέντε υποψηφίων στην Κουμουνδούρου, καθώς εμφανίστηκαν μόνο οι Πολάκης και Κασσελάκης

Must Read

Το παιχνίδι του παραλόγου συνεχίζεται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τα μέλη και τα στελέχη, μεγάλα, μικρά και μεσαία, να μη γνωρίζουν τι θα τους ξημερώσει. Η περιβόητη συνάντηση των 5 υποψηφίων με τη γραμματέα του κόμματος και τον πρόεδρο της Κ.Ο., που ήταν πρωτοβουλία του Παύλου Πολάκη, εξελίχθηκε σε φιάσκο. Στην Κουμουνδούρου εμφανίστηκαν μόνο οι Πολάκης και Κασσελάκης, αλλά ούτε αυτοί κατάφεραν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, όπως αποδείχθηκε από τις δηλώσεις που έκαναν μόλις βγήκαν από τα γραφεία.




 

«Είπα και εγώ στον Σ. Κασσελάκη να αποσύρει το εξώδικο, ωστόσο δήλωσε ότι δεν το κάνει, ότι δεν θα προχωρήσει σε δικαστικές διώξεις στο κόμμα, αλλά επέμενα ότι πρέπει να γίνει έρευνα στο κόμμα» είπε ο Παύλος Πολάκης για το αποτέλεσμα της συνάντησής του με τον Κασσελάκη και συνέχισε: «Επέμενε σε αυτό το οποίο συντηρεί μια κατάσταση εσωστρέφειας, κακομοιριάς. Με βάση αυτά, ήταν δεδομένο ότι δεν μπορούσαμε να προσχωρήσουμε στην επί της ουσίας συζήτηση σε σχέση με το συνέδριο, με την οργάνωση των τηλεμαχιών».




 

Η απόσυρση του εξωδίκου που έχει στείλει ο Κασσελάκης στην Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία τέθηκε ως προαπαιτούμενο για τη συνάντηση και από τους Σωκράτη Φάμελλο, Νίκο Φαραντούρη και Απόστολο Γκλέτσο, οι οποίοι δεν θέλησαν να μιλήσουν ούτε τηλεφωνικά με τον Στέφανο Κασσελάκη. Όσον αφορά τον έκπτωτο πρόεδρο, μόλις βγήκε από το κτίριο της Κουμουνδούρου, χωρίς διάθεση απόσυρσης του εξωδίκου, με την απειλή να αιωρείται δηλαδή, προσπάθησε να «χρυσώσει το χάπι»: «Όσον αφορά το περιεχόμενο της εξωδικαστικής διαμαρτυρίας μου-δήλωσής μου, το περιεχόμενο έχει σε μεγάλο βαθμό ήδη ικανοποιηθεί από τη γρήγορη αντίδραση του κόμματος που δημοσίευσε τα πέντε “πόθεν έσχες” με τους συνταγματικούς όρους της ισονομίας και της ισότιμης μεταχείρισης των πολιτών, όπως θα έπρεπε δηλαδή να γίνει εκ των προτέρων» είπε και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσω τον ΣΥΡΙΖΑ νομικά, συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για προώθηση αυτού του ζητήματος σε εισαγγελική Αρχή, σε καταγγελία, σε μήνυση».

 

Όλα αυτά το μεσημέρι, γιατί από το απόγευμα το νέο επεισόδιο στο σίριαλ είναι ένα sms, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας και καλεί υποστηρικτές του Κασσελάκη να βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο όπου θα συνεδριάσει αύριο η Κεντρική Επιτροπή, αλλά και τα μέλη της ίδιας επιτροπής που είναι της επιρροής του έκπτωτου προέδρου να μην εμφανιστούν στην αίθουσα, για να μην υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία και να μη βρεθούν οι περίπου 150 ψήφοι που χρειάζονται ώστε να μην περάσει η υποψηφιότητά του. Ο Κασσελάκης δήλωσε ότι είναι προβοκάτσια αυτό το sms, αλλά πολλοί από τους υποστηρικτές του στα social, από το πρωί χθες, καλούν σε συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο. Μύλος! Όλα είναι πιθανά πλέον στην Κ.Ε. του Σαββάτου.

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εδώ συμβαίνει το εξής ,
    μια κομματική γραφειοκρατία περί τον αλεκσι που παρασιτιζεται στον βόθρο της ολιγαρχίας που λεηλατεί την χώρα ,. .δεν αναγνωρίζει τον πρόεδρο του κόμματος που εξελέγη κατά πλειοψηφία από 150.000 χιλιάδες μέλη , δηλαδή η κομματική γραφειοκρατία
    Δεν αναγνωρίζει το κυρίαρχο των μέλωμν του κόμματος από τα οποία η ίδια δήθεν αντλεί την νομιμοποίηση της !! Φασίστικες βυζαντινικες δολοπλοκίες με φόντο τα μαύρα ταμεία του ολιγαρχη !!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This