Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ ο Βορίδης: Το προσεκτικό του σχόλιο για Σαμαρά-Καραμανλή

«Τους ακούμε πάντα, αλλά η κυβέρνηση έχει τις απόψεις της»

Must Read

Να υποβιβάσει το θέμα που έχει προκύψει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις εσωκομματικές αντιδράσεις, επιχείρησε ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης.

«Δεν βλέπω εσωκομματική αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία. Αν θεωρούμε εσωκομματική αντιπολίτευση ότι κάποιοι βουλευτές κάνανε ερωτήσεις, είναι 6.500 ερωτήσεις συνολικά. Για να είμαστε δίκαιοι, μπορείτε να ρωτήσετε τους ίδιους εάν είναι εσωκομματική αντιπολίτευση ή αν αισθάνονται έτσι.

Δεύτερον, είναι ότι σε τελευταία ανάλυση εδώ και πεντέμισι χρόνια έχουμε μία αρραγή κοινοβουλευτική ομάδα, που έχει στηρίξει την κυβέρνηση σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που έχουμε αντιμετωπίσει, χωρίς την παραμικρή διαφωνία. Κοινοβουλευτικά δεν υπάρχει κρίση.

Αποτελεί θεσμική υποχρέωση της κυβέρνησης των Υπουργών να ακούν τους βουλευτές. Οι βουλευτές είναι εκπρόσωποι του έθνους. Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μεταφέρουν τη φωνή του κόσμου και υπάρχει θεσμική υποχρέωση της συνεργασίας και συνεννόησης. Το να αναδείξει ένα θέμα ένας βουλευτής, είναι μέσα στην δουλειά του, είναι καθήκον του και κομμάτι της του πολιτικού συστήματός μας. Το να αναδείξει ένα ζήτημα ένας βουλευτής, δεν δημιουργεί θέμα».




Για την δε ηχηρή απουσία των Καραμανλή-Σαμαρά από την εκδήλωση έξω από τη Ρηγίλλης για 50 χρόνια της ΝΔ, με πολύ προσοχή (λόγω και της δικηγορικής του ιδιότητας και επειδή θέλει να τα έχει και με τους πρώην και με τους νυν καλά) τοποθετήθηκε λέγοντας:

«Η πολιτική διαδικασία για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, έγινε στο Συνέδριο. Εκεί ήταν και το πολιτικό μήνυμα για τα 50 χρόνια. Εκεί ήταν και οι κ.κ. Καραμανλής και Σαμαράς. Πάντα ακούμε τους πρώην Πρωθυπουργούς και τις απόψεις τους αλλά η κυβέρνηση έχει τις απόψεις της. Δεν κάνουμε κριτική, σεβόμαστε τις απόψεις τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τελικά η σχολή παραγωγής πολιτικών ταλέντων του Καρατζαφέρη πρέπει να τους έκανε και μαθήματα στις κολωτουμπες.

    • Ο Καρατζαφέρης μόλις βρέθηκε το 100μύριο στον λογαριασμό του, πού τούστειλε και αυτουνού η γιαγιά απο το Τσιμπουκτού , εξαφανίστηκε από την πολιτική σκηνή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This