Εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας» – Το τελευταίο σποτ του Νίκου Ανδρουλάκη

«Η κοινωνία κοιτάζει σε εμάς και έχει μεγάλες προσδοκίες»

Must Read

Λίγες ώρες πριν από τις κάλπες, ο Νίκος Ανδρουλάκης έδωσε στην δημοσιότητα το τελευταίο σποτ για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ την Κυριακή. Ο νυν πρόεδρος του Κινήματος δικεδικεί ανανέωση της θητείας του απέναντι στον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

«Λίγες ώρες έμειναν πριν ανοίξουν οι κάλπες. Αύριο λοιπόν ολοκληρώνουμε μία υποδειγματική πολιτική διαδικασία. Και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι συνυποψήφιοί μου.

Τα καλύτερα πλέον είναι μπροστά μας. Η κοινωνία κοιτάζει σε εμάς και έχει μεγάλες προσδοκίες.

Δεσμεύομαι να αξιοποιήσω αυτή τη δυναμική, ενωτικά, δυναμικά και με σοβαρό και αξιόπιστο προγραμματικό λόγο που θα δίνει ελπίδα σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Χωρίς εύκολες υποσχέσεις και ευκαιριακές κινήσεις, αλλά με αξιοπιστία, σκληρή δουλειά και σοβαρές κουβέντες. Μια ισχυρή αντιπολίτευση με καθημερινή δυναμική παρουσία μέσα στην κοινωνία αλλά και μέσα στη Βουλή.

Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος για την ολική επαναφορά της Δημοκρατικής Παράταξης.

Αύριο ανανεώνουμε την σχέση εμπιστοσύνης μας. Όλοι μαζί συνεχίζουμε. Όλοι μαζί ενωμένοι θα κερδίσουμε στις επόμενες εθνικές εκλογές

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.


  1. Exω καμιά διακοσαριά εκατομμύρια στην τράπεζα..
    ..
    Και δεν ξέρω πως να περάσω το υπόλλοιπο της ζωής μου ρε πούστη μου..
    ..
    Ευτυχώς κάτι παλιογαμιόλια προδότες χρειάστηκαν αρχηγό σε πολιτικό σκεύρωμα που το παίζει παράταξη σε μιά κωλοχώρα που της την έχουνε πέσει από παντού και δεν μιλάει κανένας,και μπορώ να το παίζω πολιτικός..δημοκράτης..Μεταρρυθμιστής..Και να λέω και να κάνω ότι μαλακία και πουστιά περνάει απ το σκατοκέφαλό μου χωρίς να μου λέει και να με κουνάει κανείς για τίποτα και ποτέ..
    ..Κάνουμε και κάτι εκλογές για να τηρούμε τα καταστατικά των θεσμών για τα μάτια των ”τύπων”και των μίντια..Λέμε τις μαλακίες μας και γειά και χαρά σου ταλαίπωρε φορολογούμενε μαλάκα ψηφοφόρε..
    ..Οτι κάνουνε και οι υπόλλοιποι ”συνάδελφοι” δηλαδή..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This