Παραιτηθείτε, κ. Φλωρίδη: Ο Αλβανός βομβιστής είχε συλληφθεί για βιασμό ανήλικης τον Ιούνιο αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Must Read

Το ποτήρι πλέον ξεχείλισε. Το κράτος Μητσοτάκη είναι επικίνδυνο όχι μόνο για τη δημόσια αλλά και για την ίδια την εθνική ασφάλεια. Την ώρα που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αλλά και ο αρμόδιος υπουργός του Γιώργος Φλωρίδης υπνωτίζουν τους Έλληνες με δηλώσεις περί «νόμου και τάξης», αλλά και αυστηροποίηση των ποινών, τα κρούσματα ασυδοσίας έχουν ξεχειλίσει.

Έτσι, μετά την περίπτωση του Αλβανού που αφέθηκε ελεύθερος ελέω νόμου Φλωρίδη παρότι είχε κακοποιήσει τη γυναίκα του και την έσφαξε μέσα σε λίγες ώρες, του Άραβα ο οποίος βασάνιζε επί ώρες μία άτυχη κοπέλα στην Ομόνοια αλλά αφέθηκε κι αυτός ελεύθερος, τώρα που έχουμε την συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Αλβανό που βρέθηκε με εκρηκτικά και χειροβομβίδες στο Μενίδι.

Το συγκεκριμένο κτήνος όχι μόνο είχε συλληφθεί 13 φορές και είχε τιμωρηθεί με ισόβια απέλαση από την Ελλάδα, αλλά την τελευταία φορά, είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανήλικης, τον περασμένο Ιούνιο όπως αποκαλυπτει το Dnews!

Ναι, καλά διαβάσατε. Πριν από τρεις μήνες, κατηγορήθηκε για βιασμό ανήλικης και ενώ είχε ποινή ισόβιας απέλασης, κυκλοφορούσε πάνοπλος, «ελεύθερος και ωραίος».

Πρώτη φορά συνελήφθη στις 9/04/2003 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

– Την 04/07/2005 συνελήφθη από Α.Τ. Πατησίων για παράβαση του νόμου περί Αλλοδαπών

– Την 04/11/2007 συνελήφθη και απελάθηκε

– Την 10/11/2008 συνελήφθη για ναρκωτικά και του επιβλήθηκε ποινή ισόβειας κάθειρξης.

– Την 31/07/2015 αποφυλακίστηκε από το Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού και διατάχθηκε η ισόβια απέλασή του από τη χώρα.

– Την 23/02/2016 συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α Αγίου Παντελεήμονα για παράβαση περιορισμών διαμονής.

– Την 25/07/2020 συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α Ν. Φιλαδέλφειας διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση για κλοπή

– Την 17/01/2021 συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α Πατησίων διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση για πλαστογραφία

– Την 31/07/2021 συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α Καλλιθέας διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση για διακεκριμένη παράβαση περιορισμών διαμονής

– Την 25/11/2021 συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αργυρούπολης – Ελληνικού για παράβαση του νόμου περί όπλων ( είχε βρεθεί στην κατοχή του αναδιπλούμενος σουγιάς)

– Την 06/03/2024 σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από το Α.Τ Ακροπόλεως για Ενδοοικογενειακή βία.

Την 04/06/2024 σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για βιασμό σε βάρος ανήλικης

– Την 06/07/2024 συνελήφθη για παράβαση του ΚΟΚ

Σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος, ο αρμόδιος υπουργός θα είχε ήδη υποβάλει την παραίτησή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This