Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ώρα μηδέν πριν από τις κάλπες – Οδηγίες προς τους ψηφοφόρους

Aπό 7 το πρωί έως 7 το βράδυ η ψηφοφορία

Must Read

Λίγες ώρες απέμειναν προτού ανοίξουν οι κάλπες για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Τα επιτελεία του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα ολοκλήρωσαν την προεκλογική εκστρατεία και προσβλέπουν στο θετικὀ αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής.




 

Οδηγίες για τους ψηφοφόρους

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως 7 το βράδυ. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνον όσοι ψήφισαν στον α’ γύρο της 6ης Οκτωβρίου. Για την ταυτοποίηση απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου/διπλώματος οδήγησης νέου τύπου.

Η αναζήτηση θα γίνεται από το μητρώο ψηφισάντων και όχι από τον εθνικό εκλογικό κατάλογο. Δεν απαιτείται ο ΑΜΚΑ για τους ψηφοφόρους 16 ετών και τους αλλοδαπούς.

Δεν απαιτείται αντίτιμο ενώ οι ψηφοφόροι μπορούν να προσέλθουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν, σε όποια περιοχή της χώρας.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This