Κασσελάκης: «Θα είμαι εδώ μέχρι τέλους – Το Συνέδριο εγκρίνει τις υποψηφιότητες»

«Το μόνο που απειλείται είναι οι καριέρες τους στο κόμμα»

Must Read

Συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο Στέφανος Κασσελάκης. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του STAR και την Μάρα Ζαχαρέα τόνισε ότι το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αποφασίζει για τις υποψηφιότητες, μετά τον αποκλεισμό του από την Κεντρική Επιτροπή, και ο λαός θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του. «Θα είμαι εδώ μέχρι τέλους» πρόσθεσε.

Ο Στέφανος Κασσεελάκης κάλεσε την Επιτροπή Δεοντολογίας «να παρέμβει για εκείνους που παραβιάζουν το Καταστατικό». και διερωτήθηκε: «Αφού έχω υπάρξει τόσο κακός πρόεδρος, γιατί δεν με αφήνουν να χάσω;».

Υποστήριξε, δε, ότι «φοβούνται» την έκφραση της βούλησης της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «γνωρίζουν ότι αν είμαι υποψήφιος, δεν θα χάσω».

Επιπλέον, χαρακτήρισε «πρόσχημα» το εξώδικο με στόχο τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του και κατήγγειλε ότι «50 μέλη της Κ.Ε. πληρώνονται από το κόμμα» και «οδηγούν σε ρευστοποίηση τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Το μόνο που απειλείται είναι οι καριέρες τους στο κόμμα» υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο




 

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This