Διαρροή – πρόκληση του τουρκικού ΥΠΕΞ πριν την συνάντηση Γεραπετρίτη- Φιντάν!

Must Read

Πριν από λίγο, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Ant1, υπήρξε διαρροή του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών ενόψει της συνάντησης ΦιντάνΓεραπετρίτη!

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι διαρρέουν με θράσος ότι αντικείμενο διαπραγμάτευσης θα είναι και τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας! Καθώς φυσικά και ο εναέριος χώρος με τις θαλάσσιες ζώνες.

Πρόκειται για μία ασύλληπτη πρόκληση η οποία γίνεται με την ανοχή του Μητσοτάκη. Τα χωρικά ύδατα δεν μπορεί ποτέ να τεθούν ως θέμα διαπραγμάτευσης, γιατί αποτελούν το σκληρό πυρήνα της εθνικής μας κυριαρχίας.

Και όμως ο Υπουργός Εξωτερικών με τη σύμφωνη γνώμη Μητσοτάκη, δέχεται να γίνει η συγκεκριμένη συνάντηση παρά την τουρκική θέση.

Πριν από λίγες ημέρες, με παρόμοιο τρόπο ο φύλαρχος των κατεχομένων, Τατάρ, ισχυρίστηκε μέσα στον ΟΗΕ ότι οποιαδήποτε συζήτηση για το κυπριακό θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει την λύση δύο κρατών! Πράγμα το οποίο αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των αποφάσεων του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ. Και στις δύο περιπτώσεις η κυβέρνηση Μητσοτάκη σιώπησε. Δυστυχώς, η Τουρκία αποθρασύνεται με την ανοχή αν όχι την συνενοχή του Έλληνα πρωθυπουργού.

Δείτε επίσης:

Στις 8 Νοεμβρίου στην Αθήνα το ραντεβού Γεραπετρίτη – Φιντάν

Ομολογία Εθνικής Μειοδοσίας από την διευθύντρια του ΕΛΙΑΜΕΠ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This