Χτύπημα Κακλαμάνη κατά Σκυλακάκη (και Χατζηδάκη) για το ρεύμα! Κατά Χρηματιστηρίου Ενέργειας και υπέρ της δημόσιας ΔΕΗ

Must Read

Κόλαφος για την κυβερνητική πολιτική στην ενέργεια αποτελεί η ερώτηση που κατέθεσε ο Νικήτας Κακλαμάνης στον υπουργό Ενέργειας Θοδωρή Σκυλακάκη.

Ο βουλευτής της ΝΔ αμφισβητεί το Χρηματιστήριο Ενέργειας, την ένταξη κατά 100% του ρεύματος στο Χρηματιστήριο Ενέργειας, την απολιγνιτοποίηση, ακόμα και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ!

Είναι χαρακτηριστικό ότι μιλά για τον «δημόσιο και κοινωφελή» χαρακτήρα της ΔΕΗ.

Στην πεντασέλιδη ερώτησή του ο Ν. Κακλαμάνης αναφέρεται και στον Κ. Χατζηδάκη για την πολιτική που ακολούθησε όταν ήταν υπουργός Ενέργειας.

Οι 4 ερωτήσεις που υποβάλει δείχνουν το πολιτικό περιεχόμενο της ερώτησης.

1. Σε ποιες ενέργειες θα προβεί για την αναθεώρηση του target model και τον εξορθολογισμό της λειτουργίας του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, ώστε να θεραπευτούν οι στρεβλώσεις που νοθεύουν τον ανταγωνισμό και επιβαρύνουν τους καταναλωτές με υπέρογκες τιμές;

2. Σε ποιες ενέργειες θα προβεί για τον περιορισμό του ποσοστού διάθεσης της αγοράς ενέργειας από το Χρηματιστήριο Ενέργειας και την παροχή κινήτρων για την αύξηση του μεριδίου των προθεσμιακών συμβολαίων στην αγορά, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Κομισιόν για την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας;

3. Σε ποιες ενέργειες θα προβεί για τη ρεαλιστική αναθεώρηση του προγράμματος απολιγνιτοποίησης της χώρας και ταυτόχρονη μείωση της εξάρτησης της χώρας από το φυσικό αέριο;

4. Σε ποιες ενέργειες θα προβεί για να διασφαλιστεί ο δημόσιος και κοινωφελής χαρακτήρας της ΔΕΗ, που έχει ουσιαστικά απολεσθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια;

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ερώτηση:

12718124

Αδιανόητες δηλώσεις!

Νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Υπουργός Ενέργειας παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» προχωρώντας σε αδιανόητες δηλώσεις σχετικά με το νυχτερινό ρεύμα!

Συγκεκριμένα, είπε, μεταξύ άλλων, ότι το νυχτερινό ρεύμα είναι από τις δύο τα ξημερώματα έως τις 8 το πρωί αλλά κανένας δεν μαγειρεύει στις 2 το πρωί. Όμως, δεν ανέφερε πως πολλοί είναι εκείνοι που μαγειρεύουν στις 6 το πρωί!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη (οι δηλώσεις για το νυχτερινό ρεύμα από το 8.50 και μετά):




Δείτε επίσης:

Τέλος σε νυχτερινό και πράσινο τιμολόγιο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. So what? Στην ψήφιση του προϋπολογισμού θα σηκώσει σαν καλό παιδί το χεράκι του, θα υπερψηφίσει και θα γίνει ένας επαναστάτης της πλάκας, όπως και οι υπόλοιποι.

    • Κανείς δεν του το έχει. Από κάποιον που κουνάει συνέχεια την αχλαδιά, τι να περιμένει κανείς; Νικήτα απάνω τους και με την όπισθεν. Ξέρεις εσύ. Αν ήταν έστω Υφυπουργός δεν θα μίλαγε καθόλου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This