Φλώρος – Βαλτογιάννης: Με ψήφους ρεκόρ 270 στους 272 ήρθη η ασυλία τους

Οι κατηγορούμενοι βουλευτές έκαναν ότι δεν γνώριζαν την υπόθεση

Must Read

Αν και σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής κρατούσαν χαμηλά τους τόνους, οι βουλευτές Κώστας Φλώρος και Διονύσης Βαλτογιάννης όχι μόνο δεν κατάφεραν να σωθούν από την άρση ασυλίας τους, αλλά την απώλεσαν και με αριθμό ρεκόρ: 270 βουλευτές στους 272 ζήτησαν να αρθεί η ασυλία τους (υπήρξε 1 όχι και 1 παρών).

Η υπόθεση για την οποία θα καθήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου αφορά στην επίθεση και την χειροδικία μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής κατά του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου. Την άρση της ασυλίας τους είχε ζητήσει ομόφωνα και η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ενώ υπό το κράτος της δυσμενούς κρίσης γι’ αυτούς αμφότεροι ζήτησαν να αρθεί η ασυλία τους.

Από την πλευρά τους οι κατηγορούμενοι βουλευτές έκαναν ότι δεν γνώριζαν την υπόθεση και προσπάθησαν να την αποπολιτικοποιήσουν ως μία προσωπική διένεξη που ξέφυγε!

«Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει καθαρά προσωπικό υπόβαθρο. Δεν έχει να κάνει σε καμία των περιπτώσεων ούτε με την άσκηση των καθηκόντων μου ούτε με την πολιτική μου δραστηριότητα. Το ίδιο έκρινε και η Επιτροπή» είπε ο Κ. Φλώρος.

Ο δε Δ. Βαλτογιάννης είπε ότι πήγε να βοηθήσει τον Β. Γραμμένο! «Έχω μεγαλώσει με κάποιες αρχές, να υπερασπίζομαι ό,τι βλέπω και ό,τι ακούω. Βλέπω, όμως, εδώ πως ο Β. Γραμμένος είχε ανάψει μια φωτιά την προηγούμενη φορά εδώ μέσα με τον Κ. Φλώρο και ήμουν αυτός που πήγα να τη σβήσω, αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τον Φλώρο» ανέφερε και παραπονέθηκε ότι ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης είναι «επιλεκτικός στις μηνύσεις που έκανε σε μένα. Υπάρχουν και άλλοι μάρτυρες που έχουν καταθέσει και δεν βλέπω σε αυτούς τους βουλευτές να έχει κάνει μήνυση».

Σύμφωνα όμως με ασφαλείς πληροφορίες, ο Βαλτογιάννης ήταν ο μόνος από τους μάρτυρες που κατέθεσαν για την υπόθεση, ο οποίος διατύπωσε τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς, ενώ το σύνολο των υπολοίπων μαρτύρων, από διάφορα κόμματα, δεν είδαν καμία «πρόκληση» από την πλευρά του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κανένα άλλο μέσο εξαπάτησης και όχι ενημερώσης δεν το έθιξε το θέμα
    Πως να το παιξουμε άλλωστε
    Δεν τους συμφέρει αφού αλλά έγραφαν και αλλά έγιναν

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This