Ο Μητσοτάκης συγχαίρει τον… Έλληνα πρωθυπουργό στην ΕΕ για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης

Την ώρα που παράνομοι μετανάστες κατακλύζουν τα ελληνικά νησιά!

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάσχει πιθανότατα από διασχιστική αμνησία. Στις δηλώσεις του το βράδυ της Πέμπτης μετά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες, αναφέρθηκε στο Μεταναστευτικό ωσάν να προέρχεται από τον πλανήτη Άρη! Ο πρωθυπουργός δήλωσε με αυταρέσκεια ότι η ΕΕ κινείται προς την σωστή κατεύθυνση: την δική του.

Την ώρα που παράνομοι μετανάστες κατακλύζουν τα ελληνικά νησιά, Τούρκοι διακινητές αποβιβάζουν αλλοδαπούς ή τους πετάνε στην θάλασσα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαίρεται για την μεταναστευτική πολιτική που εφαρμόζει. Ξεχνά, βεβαίως, ότι η διάσωση ή η παραμονή τους στην χώρα γίνεται ιδίοις αναλώμασοι, με άλλα λόγια με τα χρήματα του ελληνικού λαού.

«Έχουν βελτιωθεί οι σχέσεις μας με την Τουρκία ως προς τα όσα αφορούν τους πρόσφυγες» δήλωσε ανερυθρίαστα ο πρωθυπουργός. «Η Ελλάδα κάνει επιστροφές προσφύγων, [..] είναι ένα μήνυμα προς αυτούς που δεν δικαιούνται να μπουν στην Ευρώπη, ώστε να επιστρέψουν πίσω. Αν μπεις παράνομα στην ΕΕ, πρέπει να γυρίσεις πίσω. Δεν είμαι αντίθετος απέναντι σε καμία καινοτόμα θέση. Όταν εμείς είπαμε ότι αναστέλλουμε την παροχή ασύλου, κάποιοι μας λοξοκοίταξαν. Τώρα το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει η Ιταλία» πρόσθεσε.




 

Η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου

«Την ώρα που ο πρωθυπουργός στο περιθώριο της συνόδου κορυφής, μιλώντας στα ελληνικά ΜΜΕ παρίστανε τον πολέμιο της παράνομης μετανάστευσης, φτάνοντας στο σημείο να υιοθετεί τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης που πλέον εφαρμόζει η Ιταλία, σε συνέντευξη του στους Financial Times, υποστήριξε ακριβώς τα αντίθετα!

Πρόκειται για τον ορισμό της πολιτικής υποκρισίας καθώς ο Κ. Μητσοτάκης εντός των τειχών εμφανίζεται ως «πολέμιος της λαθροεισβολής», αλλά στα διεθνή ΜΜΕ όχι μόνον εκφράζει τον προβληματισμό του για την ισχυροποίηση (επιτέλους!) της προστασίας των συνόρων της ΕΕ, αλλά απευθύνει και κάλεσμα για έλευση περισσότερων μεταναστών με το ψευδοεπιχείρημα της «έλλειψης εργατικών χεριών»!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός αντί να διαφυλάξει τα σύνορα της πατρίδας και την κοινωνία, μετατρέπεται σε «προστάτη του σύγχρονου δουλεμπορίου», εξαπατώντας τους Έλληνες…»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This