Δημοσκόπηση Alco: Μεγάλη η δυσαρέσκεια των πολιτών από την κυβέρνηση, που κατρακυλάει συνεχώς

Αδιάφορος ο κόσμος για την εκλογή Ανδρουλάκη - Το 57% πιστεύει ότι ο Κασσελάκης θα κέρδιζε τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Δυσαρεστημένοι από την απόδοση της κυβέρνησης εμφανίζονται οι πολίτες και αυτό το κλίμα αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Alco, που ολοκληρώθηκε στις 19 Οκτωβρίου.

Η δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του Alpha έρχεται λίγες μέρες μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ και τον αποκλεισμό Κασσελάκη από τις υποψηφιότητες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ποσοστό 49% οι συμμετέχοντες απαντούν ότι κανένα από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης δε μπορεί να προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική, αν και δεν έχουν εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, με τα ποσοστά της να μην παίρνουν με τίποτα την ανιούσα.

Πάντως στην καρτέλα της πρόθεσης ψήφου το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει το υψηλότερο ποσοστό των τελευταίων ετών σε δημοσκοπήσεις, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει το χαμηλότερο τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ οι πολίτες δεν φαίνεται να έχουν επηρεαστεί, καθώς  το 58% απάντησε ότι το ΠΑΣΟΚ δε βγήκε ούτε ενισχυμένο, αλλά ούτε και αποδυναμωμένο, ενώ για την εικόνα του Νίκου Ανδρουλάκη η πλειοψηφία απαντάει ότι είναι «το ίδιο καλή».

Όσον αφορά στα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, οι ψηφοφόροι του κόμματος αλλά και το γενικό σύνολο των ψηφοφόρων, διαφωνεί με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος να αποκλείσει τον Στέφανο Κασσελάκη από τις εκλογές για την προεδρία.

Μάλιστα στην ερώτηση αν η υποψηφιότητα Κασσελάκη θα οδηγούσε σε νέα εκλογή του, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ απαντούν «ναι» σε ποσοστό 57%.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Χρειαζομαστε επειγοντως μια δημοκρατικη πατριωτικη κυβερνηση….
    Επενδύσαμε σε μια πολιτικη και σε μερικους πολιτικους, και αυτα πλεον πεθαναν, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
    Ας έχουμε λοιπον την ΕΥΦΥΙΑ, αλλα πανω απολα ας εχουμε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και τον ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ, να υπογράψουμε το πιστοποιητικό θανάτου, να τους στειλουμε στο διαολο, και να επενδύσουμε σε νεους πολιτικους που έχουν μέλλον, για να χουμε κιεμεις.
    Δε μπορούμε όμως συνεχίζει μια “προσευχή “. Δε μπορούμε, γιατί έχουμε ευθύνη προς τους πολιτικους μας, ευθύνη προς την βουλη. Τι θα τους συμβεί;

    Δυο λέξεις: Ποιος νοιάζεται;
    Να νοιαστούμε γι’ αυτούς;
    Γιατί; Δε νοιάστηκαν αυτοί για μας.
    Μας άδειασαν εντελώς. Μας στεγνωσαν, μας ξεβρακωσαν, μας ξεπουλησαν, σαν ένα σακι πατατες, και μαλιστα χωρις να νοιαστουν καν την τιμη.!!

    Δεν έχουμε καμία απολυτως ευθύνη γι’ αυτούς.
    Τα τελευταία 40 χρόνια η βουλη και οι πολιτικοι εκει μεσα μας κατακλεβανε τα χρήματά μας.
    Είπε ποτέ αυτή η βουλη, “Ξέρουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες. Θα μειώσουμε τους φόρους, κ.λπ “;
    Ελέγξτε το. Πληρώνουμε τριπλάσια απ’ όσα πληρώναμε 10 χρόνια πριν.
    Και οι “αφοσιωμένοι” μας πολιτικοι αμοίβονται τουλαχιστον με ποσά διπλάσια απ’ όσα παίρνανε πριν 10 χρόνια.
    Σε τι πραγμα ακριβως τους εχουμε αναγκη;

    ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ??
    ΕΘΝΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.!!!!

  2. Η Τουρκία, με την ενσωμάτωση του χώρου που σήμερα ανήκει στο νεοελληνικό μόρφωμα, θα δώσει οριστική λύση στα προβλήματα των άθλιων ελληνωνύμων. Ανάξιοι της προγονικής κληρονομιάς, αξίζουν μόνο τη θέση του ραγιά μέχρι να εξαλειφθούν από το ιστορικό προσκήνιο. Η εκδίκηση της Ιστορίας πλησιάζει ή μάλλον έφτασε.

  3. Κάποιος πρέπει να μιλήσει για το τι έχει πραγματικά γίνει από τις εκλογές του ’23 και ύστερα. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πολύς φόβος, αλλά όσο μένει η παρούσα κυβέρνηση στην εξουσία τόσο περισσότερο χρόνο κερδίζει για να “δέσει τον γάιδαρό της” για πράγματα που την επιβαρύνουν. Εσείς ειδικά ως αντιπολιτευόμενος ιστότοπος θα έπρεπε να είχατε κάνει κάποια πράγματα σημαία. Εκτός αν μας κοροϊδεύετε…

  4. Το θέμα δεν είναι οι δημοσκοπήσεις αλλά η ετοιμότητα του λαού να βγεί στους δρόμους και να πάρει ΦΑΛΑΓΓΙ κάθε απατεώνα που θησαυρίζει σε βάρος της πατρίδας μας. Όλα στη ζωή έχουν όρια και αυτοί που κυβερνούν τα τελευταία 5,5 χρόνια τα έχουν ξεπεράσει προ πολλού, είναι ώρα αλλαγής με ήσυχο ή βίαιο τρόπο.

  5. Όταν γίνεται δημοσκόπηση και ρωτάς τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. για το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ , τι περιμένεις να σου απαντήσουν ?
    Όταν γίνεται δημοσκόπηση και ρωτάς τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ για την Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ , τι περιμένεις να σου απαντήσουν ?
    Από τις δημοσκοπήσεις ένα συμπέρασμα βγαίνει ότι όλες βγάζουν την Ν.Δ. να ενεργεί χωρίς αντιπολίτευση , και δεν φαίνεται βέβαια η δυσαρέσκεια του λαού για την Οικονομία , για την Υγεία , για την Εσωτερική Ασφάλεια , την Εξωτερική Ασφάλεια , κ,λ,π .

  6. Αυτή η φράση από το άρθρο τα λέει όλα…

    «Σε ποσοστό 49% οι συμμετέχοντες απαντούν ότι κανένα από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης δε μπορεί να προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική…»

    ΜΟΝΟ 49% ???? Δηλαδή το 51% πιστεύει ότι το παρών πολιτικό σύστημα μπορεί να δώσει λυσεις 🤣😂🤯🤯???

    Έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας… δυστυχώς. Μόνο όταν αυτό το 49% γίνει 70+%!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This