Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατέθεσε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου

Must Read

Αγωγή κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου κατέθεσε η ευρωβουλευτής και επικεφαλής του κόμματος «Φωνή Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Σε δήλωσή της κάνει λόγο για λάσπη προς το πρόσωπό της, με στόχο την πολιτική της εξόντωση.

Αναλυτικά η δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου:

«Μόνη λύση για τη χυδαία συκοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπό μου από έναν πολιτικό αρχηγό που κυλιέται στη λάσπη για να διατηρήσει μέρος των ποσοστών του κόμματος του, είναι η προσφυγή μου στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Για αυτό και κατέφυγα σήμερα στην αρμόδια Αρχή ώστε να ζητήσω δικαιοσύνη για την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά ενός πολιτικού αρχηγού, τον ενορχηστρωτή της προσπάθειας της πολιτικής εξόντωσής μου.

Έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου και τους ανθρώπους που με πίστεψαν και με τίμησαν με την ψήφο τους να ζητήσω δικαίωση για την ηθική βλάβη που μου προκάλεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, στέλνοντας αναληθή sms την ημέρα των Ευρωεκλογών ότι δήθεν κολυμπούσα με επιχειρηματία στην Αίγινα.

Είναι ντροπή, ένας πολιτικός αρχηγός, να πετάει λάσπη προς το πρόσωπό μου για να με εξοντώσει πολιτικά.

Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ούτε φοβάται, ούτε υποκύπτει σε ψέματα και σεξιστικούς ισχυρισμούς από πολιτικούς αντιπάλους της.

Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το καπιταλιστικο συστημα προκειμενου να αλλειωσει την λαικη βουληση. βγαζει διαφορα ταχα μου αντισυστημικα κομματα. Να θυμηθουμε τον Τζιμερο , τον Σκυλλακακη , τωρα την Λατινοπουλου , και απο το κεντρο και την Αριστερα , το. ΠΟΤΑΜΙ , την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , τηνΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ . Απλα , πρεπει ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ.

  2. Η Λατινοπούλου όχι μόνο δεν έχει πρόγραμμα στο κόμμα της αλλά πέφτει και σε αντιφάσεις η ίδια όταν από την μία λέει ότι εναντιώνεται στην πολιτική ορθότητα και Woke ατζέντα ενώ από την άλλη κατηγορεί τον Βελοπουλο για σεξισμό (!!!) όταν ο ίδιος ουδέποτε έχει πει κάτι για τέτοιο πάρα μόνο για το που βρήκε τόσα χρήματα ή κυρία ανεπάγγελτη!!! Τουλάχιστον έδειξε το
    πραγματικό της προσωπείο το οποίο είναι να ροκανήσει τα ποσοστά της Ελ. Λύσης και να βοηθήσει την ΝΔ όσο μπορεί αφού καταχειροκρότησε Σαμαρά και Καραμανλή η κυρία. Γνήσιο δεκανίκι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This