Ηχηρή δήλωση Κακλαμάνη: «Ζητώ να υπάρξει παρέμβαση από την κυβέρνηση προς τους παρόχους ενέργειας για τις τιμές»

Μίλησε ξεκάθαρα για το χρηματιστήριο ενέργειας και τις αναγκαίες κυβερνητικές παρεμβάσεις

Must Read

Ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν «μασάει» ποτέ τα λόγια του και λέει τη γνώμη του, καθώς μετά τα τόσα χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας δεν έχει ανάγκη να λιβανίζει το Μαξίμου, για το οποίο αποτελεί «κόκκινο πανί» ακριβώς λόγω των παρεμβάσεών του.

Και αυτή τη φορά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ξεκάθαρα για το χρηματιστήριο ενέργειας και τις αναγκαίες κυβερνητικές παρεμβάσεις, για ένα θέμα που πλήττει τον ελληνικό λαό και προκαλεί αιμορραγία στην τσέπη του.

Καλεσμένος στο Action24 ζήτησε από την κυβέρνηση να υπάρξει παρέμβαση προς τους παρόχους ενέργειας για τις τιμές. Αναφερόμενος μάλιστα ειδικά στη ΔΕΗ, είπε ότι έχει ακόμη το «Δ» που σημαίνει Δημόσιο, λέγοντας πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν εκείνος που πήρε το ηλεκτρικό από τους Εγγλέζους και το έκανε δημόσιο αγαθό.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. “μην «μασάει» ποτέ τα λόγια του και λέει τη γνώμη του”, καθώς δεν “έχει ανάγκη να λιβανίζει”, ωστόσο δεν παύει να ψηφίζει τα νομοσχέδια όπως του ζητάει το Μαξίμου!
    Καθώς έχει εξασφαλισμένο μηνιάτικό και φυσικά δεν τον “πλήττουν τα μέτρα”, ούτε “οικονομική αιμορραγία” αισθάνεται στην τσέπη του, τα … καταγγέλει στη συνέχεια ως “θέμα που πλήττει τον ελληνικό λαό και προκαλεί αιμορραγία στην τσέπη του”, θέλοντας να εξασφαλίσει και για μετά τη λήξη της τετραετίας το σίγουρο μηνιάτικο!
    Καλό το κόλπο Νικήτα.
    Συνέχισε … !

    • Πεστα χρυσοστομε!
      Αυτό συμβαίνει με όλους τους δήθεν αντάρτες βολευτες!
      Ανακάλυψε ξαφνικά και αυτός ότι ο λαός υποφέρει!!
      Τις δημοσκοπήσεις βλέπει και πάει με το ρεύμα.
      Βολεύτηκαν όλοι οι κοπριτες με τα 6-7 χιλιάρικα το μήνα και νοιάστηκαν για το λαό που το 60% τα παίρνει αυτά σε ένα χρόνο…

    • αδικώ τον Νικήτα, καθώς το χρηματιστήριο ενέργειας τέθηκε σε λειτουργία τον Μάρτιο του ‘20 (ιδρύθηκε το ‘18 ως προαπαιτούμενο των δανειστών, σύμφωνα με το koutipandoras.gr), γιατί άραγε δεν φρόντισε ως κυβερνητικός βουλευτής απο το 2019, ώστε να μην ισχύσει αυτό που καταγγέλει πέντε χρόνια μετά;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This