Γκλέτσος: Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε φτάσει στην «ξεφτίλα» – Η βάση δεν θέλει να ακούει για Κασσελάκη

Must Read

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση για τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τις υποψηφιότητες τόνισε πως «η Κεντρική Επιτροπή το αποφάσισε, άλλωστε κάθε κόμμα έχει καταστατικό και με βάση αυτό λειτουργεί».

Ο κύριος Γκλέτσος τόνισε και δικαιολόγησε την έκφραση «ξεφτίλα» λέγοντας πως «έτσι μας έχει κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης με το να λέει ότι το κόμμα του είναι με την διαπλοκή και εκείνος θα την τελειώσει».

Σε άλλο σημείο της παρουσίας του ανέφερε πως «όλοι οι υποψήφιοι γυρνάνε την βάση και όταν πηγαίνω να τους μιλήσω αρχικά τρώω πολιτικό ξύλο μέχρι να τους ηρεμήσω. Αυτό οφείλεται στις επιλογές που στηρίξαμε εκείνον απέναντι στην Αχτσιόγλου, μας λένε επίσης πως αυτός ο άνθρωπος δεν ήξερε από πολιτική».

Καταλήγοντας τόνισε ότι «η βάση δεν θέλει να ακούει για Κασσελάκη».

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Για να τους κάνει τη βρώμικη δουλειά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, και για να γελάει ο κόσμος. Κατάντησε σαν την Έφη Θώδη τότε που την βγάζανε τα μεσημεριανα για να γελάνε. Όσο για αυτά που λέει: Δε νομίζω Τάκη! Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει Κασσελακη με χίλια, και το ξέρουν και αυτό θέλουν να αποφύγουν: τη ξεφτίλα της εκωφαντικης τους ήττας! Ποιος από όλους αυτούς θα μπορέσει να σταθεί στο πολιτικό σκηνικό, αν τους πάρει το κόμμα ο Κασσελακης με 65% από τη πρώτη Κυριακή;;; θα πρέπει να φύγουν από τη χώρα την επόμενη μέρα κιόλας!

    • έχουν αποχωρήσει από τον Σύριζα εδώ και χρόνια. Οι υπόλοιποι η βιοπορίζονται από τον Σύριζα ή ελπίζουν να βιοποριστούν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This