Το Μαξίμου επιβάλλει σιωπητήριο στους βουλευτές για τα ελληνοτουρκικά!

Προειδοποιήσεις για «παραδειγματικές συνέπειες» στους βουλευτές που ετοίμαζαν ερώτηση-κόλαφο για την υποχωρητικότητα Μητσοτάκη έναντι στις προκλητικές τουρκικές αξιώσεις

Must Read

Με σκοτεινές πρακτικές το Μαξίμου επιχειρεί να φιμώσει τους βουλευτές της ΝΔ που αντιδρούν με την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα μάλιστα που η εθνική μας κυριαρχία απειλείται ευθέως, με τον πρωθυπουργό να επιμένει στην τακτική υποχωρητικότητας.

Από τη μια ο Ερντογάν αμφισβητεί εκ νέου τη Συνθήκη της Λωζάννης, μιλάει για «εθνικό όρκο» και απειλεί με τις επεκτατικές του βλέψεις, από την άλλη η κυβέρνηση Μητσοτάκη σκύβει το κεφάλι, δεν απαντάει στις προκλήσεις και επιμένει να προβάλει το αφήγημα της για ελληνοτουρκικής φιλίας.

Κι ενώ στο εσωτερικό της ΝΔ οι φωνές αντίδρασης πληθαίνουν, με τους «γαλάζιους» βουλευτές να καταθέτουν διαρκώς ερωτήσεις «κόλαφο» κατά των κυβερνητικών πρακτικών, με ξαφνική προειδοποιητική εντολή, τους επιβάλλουν σιωπητήριο για τα ελληνοτουρκικά θέματα!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τις δηλώσεις του του Αντώνη Σαμαρά από την Κύπρο σχετικά με «μαγειρέματα» στο Κυπριακό και στα εθνικά θέματα, βουλευτές ετοίμαζαν νέα ερώτηση για τα ελληνοτουρκικά.

Έτσι λοιπόν, το Μαξίμου μέσω του γραμματέα της ΚΟ του κόμματος έσπευσε να προειδοποιήσει ότι ο πρόεδρος…. δεν θέλει να υπάρξει ερώτηση των βουλευτών για τα ελληνοτουρκικά! Τον ρόλο της ενημέρωσης ανέλαβε ο Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος έσπευσε να μιλήσει στους βουλευτές της ΝΔ που θα ετοίμαζαν νέο «χτύπημα» με ερωτήσεις για την στάση της ελληνικής πλευράς απέναντι στην Άγκυρα.

Προειδοποιήσεις για «παραδειγματικές συνέπειες»

Πηγές αναφέρουν ότι δεκάδες βουλευτές θα υπέγραφαν την συγκεκριμένη ερώτηση προκαλώντας ηχηρή παρέμβαση για την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης που θέτει σε κίνδυνο το εθνικό συμφέρον. Αφού ενημερώθηκαν ότι μια τέτοια ερώτηση θα δημιουργούσε λάθος εντυπώσεις… δέχτηκαν ακόμα και προειδοποιήσεις για «παραδειγματικές συνέπειες» σε όσους τολμήσουν να αμφισβητήσουν τον… πατριωτισμό του προέδρου και του επιτελείου του. 

Σημειώνεται ότι οι παραπάνω ενέργειες πραγματοποιούνται λίγες ημέρες πριν την συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αν υποταχθούν οι βουλευτές στα χουντικά κελεύσματα Μητσοτάκη θα ψάχνουν τη ψήφο τους στις εκλογές. Θα γίνουν μειοδότες ραγιαπετριτηδες

  2. Και τι θα κάνει δηλαδή ο Μητσοτάκης; θα τους διώξει; αν τους διώξει θα πέσει, άρα θα πάει σε εκλογές στιγματισμενος από εθνικό θέμα. Άρα μετά ούτε 20%.

  3. Δεν φαντάζομαι οι βουλευτές και το κόμμα να θέλουν ψήφους από Έλληνες πλέον.

    Ας αναζητήσουν ψήφους στους Τούρκους, στους Πακιστανούς και στους Σκερτσους

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This