Με «μασάζ», σοκολατάκια και «καρφιά» κατά Δένδια η ενημέρωση Γεραπετρίτη για τα ελληνοτουρκικά

Την ώρα που οι γαλάζιοι βουλευτές «βράζουν» για την υποχωρητική πολιτική του Μαξίμου

Must Read

Μετά το φίμωτρο που επέβαλλε το Μαξίμου στους διαφωνούντες γαλάζιους βουλευτές που ετοίμαζαν ισχυρό «χτύπημα» για την εξωτερική πολιτική της χώρας που θέτει σε κίνδυνο την εθνική μας κυριαρχία, ο Γιώργος Γεραπετρίτης επιχείρησε να τους καθησυχάσει  με πολιτικό «μασάζ».

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των μελών της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, ο Γιώργος Γεραπετρίτης που επιμένει να μιλάει για διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, ενόψει μάλιστα και της επίσκεψης του Τούρκου ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν, απάντησε σε ερωτήσεις για τα ελληνοτουρκικά και υποστήριξε πώς η μόνη διαφορά με την Άγκυρα είναι η ΑΟΖ και η υφαλοκρηπίδα.

Προκειμένου να πέσουν οι εσωκομματικοί τόνοι, ο υπουργός που πρόσφατα ομολόγησε η ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία δεν ήταν τελική και ότι δεν τον νοιάζει να τον πουν εθνικό μειοδότη, υποστήριξε ότι «σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει μέση οδός».

Μάλιστα, άφησε αιχμές για τον Νίκο Δένδια υποστηρίζοντας ότι όταν ανέλαβε το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο «το Κυπριακό δεν υπήρχε καν την ατζέντα του ΟΗΕ». Στο στόχαστρό του έβαλε επίσης την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Θεόδωρο Σκυλακάκη για τον  Ειδικό Χωροταξικό Σχεδιασμό για τον τουρισμό υποστηρίζοντας ότι «θα επανεξεταστεί το χωροταξικό σε ότι αφορά στην οικονομική δραστηριότητα σε νησιά και βραχονησίδες».

Μάλιστα, η Ντόρα Μπακογιάννη που εξακολουθεί να… πιέζει για τα «δικαιώματα» της Τουρκίας στο Αιγαίο και βλέπει… συνεργασίες με την Άγκυρα, δήλωσε υπερήφανη για την εξωτερική πολιτική του Γεραπετρίτη.  «Αισθάνομαι την υπερηφάνεια στην εφαρμογή της εξωτερικής πολιτικής» δήλωσε και δέχτηκε χειροκροτήματα, ενώ νωρίτερα η ίδια μοίρασε σοκολατάκια για τα γενέθλια των εγγονιών της.

Πλήρως ευχαριστημένος με την ενημέρωση εμφανίστηκε και ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος ήταν και το πολιτικό πρόσωπο που νωρίτερα είχε προειδοποιήσει του βουλευτές να μην θέσουν καμία επίκαιρη ερώτηση για τα ελληνοτουρκικά, καθώς θα υπάρξουν συνέπειες και ο πρόεδρος θα εκνευριστεί…

Δείτε επίσης:

Το Μαξίμου επιβάλλει σιωπητήριο στους βουλευτές για τα ελληνοτουρκικά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αν το κεφάλι του Γεραπετρίτη μοιάζει με τον τάκο που βάζουμε στη ρόδα του φορτηγού για να μην κυλάει, το μυαλό του σε ποιό σημείο κατοικοεδρεύει, αν έχει;

  2. Η Ντορούλα και ο Κούλης, έχουν ξορκιστεί να εκπληρώσουν
    την επιθυμία του Δράκουλα πατέρα και παπού´τους.

  3. Σε 6 μέρες είναι η επέτειος του ΟΧΙ στους Ιταλούς που ζήτησαν κι αυτοί μια πολιτισμένη συννενόηση για να μην υπάρξει πόλεμος.
    Το θυμούνται άραγε αυτό οι βουλευτές μας;
    Θυμούνται πως αντέδρασε τότε ο ελληνικός λαός; Αν όχι ας τους το θυμίσει κάποιος από την αντιπολίτευση. Αλλιώς θα τους το θυμίσει ο κόσμος.

  4. όλοι οι γραικύλοι την ίδια μούρη έχουν… σκατάνθρωποι και σκατόφατσες
    νομίζουν θα τους περάσει ….το ίδιο νόμιζαν και με το σχέδιο Ανάν

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This