O Σαμαράς απάντησε στον Μητσοτάκη και τον κατηγορεί για υποκλίσεις στην Τουρκία

Must Read

Απάντηση τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον κατηγόρησε από το βήμα της Βουλής για… «χαριεντισμούς» με τον Νίκο Παππά, τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς μέσω συνεργατών του.

Όπως επισημαίνουν κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού, ο Μητσοτάκης δεν του επιτέθηκε επειδή έτυχε να χαιρετήσει τον κ. Παππά, αλλά επειδή τον κατηγορεί για υποχωρητική στάση απέναντι στις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις.

«Είναι προφανές ότι ο Κ. Μητσοτάκης επιτίθεται στον κ. Σαμαρά όχι επειδή χαιρέτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έτυχε να καθίσει δίπλα του σε δημόσια εκδήλωση…» αναφέρουν συνεργάτες το και προσθέτουν: «Άλλωστε η δήλωση του κ. Σαμαρά για τη σκευωρία Νοβαρτις, ότι θα πάει όλους τους υπεύθυνους «μέχρι τέλος», ισχύει στο ακέραιο».

Όπως λένε «ο πραγματικός λόγος βρίσκεται στα «ήρεμα νερά» με την Τουρκία που διαταράσσονται καθημερινά πλεον, μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις. Οπως αυτή μόλις τώρα, με τη νέα Navtex της Τουρκίας. Που μας ανακοίνωσε οτι οχι μόνον η Κάσος αλλά ούτε η Λέσβος ούτε και η Χίος έχουν υφαλοκρηπίδα!»

Και καταλήγουν οι συνεργάτες του Α. Σαμαρά: «Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τα σοβαρά, στα σύνορά μας. Χωρίς άλλους επικίνδυνους πραγματικά χαριεντισμούς, βραχύβια «σύμφωνα φιλίας» και υποκλίσεις».

Δείτε επίσης:

Ξεκατίνιασμα Μητσοτάκη-Σαμαρά από το βήμα της Βουλής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Όποιος και να ήταν στην εξουσία ακριβώς το ίδιο θα έκανε. Ακόμα και ο Παπανδρέου ο τουρκοφάγος δεν τόλμησε να επεκτείνει τα χωρικά ύδατα στα 12 μίλια.

  2. Ο Κύριος Σαμαράς αν γνωρίζει κάτι , σαν σοβαρός πολιτικός αλλά και με πολλά δείγματα στο παρελθόν πατριωτισμού, έχει το χρέος να βγει δημόσια , χωρίς υπονοούμενα , καθαρά και ντόμπρα και να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες αν έχουν συζητηθεί και συμφωνηθει εθνικά θέματα που παραβιάζουν κόκκινες γραμμές. Ειδάλλως χάνει το κύρος του και την πολιτική του υπόσταση και ο λόγος του πλέον δεν θα έχει καμία αξία. Σίγουρα γνωρίζει όμως , ότι αυτήν την στιγμή η Ελλάδα δυναμώνει τον ρόλο της στα Βαλκάνια και εκεί έχει πέσει όλο το βάρος της εξωτερικής πολιτικής. Ο υποθαλάσσιος πλούτος στο Αιγαίο και στην Κύπρο δεν είναι πρωτεύων για κανέναν αυτή την στιγμή. Απλά η μοιρασιά γίνεται. Φυσικά και θα πάρει και Τουρκία , αλλιώς πρέπει να μπεις σε πόλεμο. Ο Μητσοτάκης έχει παίξει το χαρτί των πολέμων πολύ έξυπνα μέχρι τώρα. Δεν έχει ζητήσει τίποτα και το φυλάει για την δύσκολη ώρα. Μην προτρεχουν κάποιοι , αυτήν την ώρα που όλα κινούνται πάνω σε μια λεπτή κλωστή είναι προτιμότερη η σιωπή.

    • Τι λες μωρέ Έλληνα της πλάκας που εξυμνείς το έργο του Μητσοτάκη απέναντι στον επεκτατισμό που δείχνει η Τουρκία. Το γνωστό τούρκικο παζάρι σου λέει κάτι? Από το πολύ ζήτα από κάτι που δεν δικαιουσαι στο τέλος όλο και κάτι θα κερδίσω λέει ο Τούρκος με τη δική του λογική. Κάπως έτσι ξεκίνησε το 1993 ο επίτημος το θέμα των Σκοπίων με την ιστορική δήλωση σε 10 χρόνια το θέμα του ονόματος θα έχει ξεχαστεί και 25 χρόνια μετά βρέθηκε ο πρόθυμος Αλέξης και έκλεισε την καταπτιστη συμφωνία με τους Σκοπιανούς και ξεπουλήθηκε το όνομα Μακεδονία. Ντροπή σου και μόνο που έγραψες ότι καλή είναι η σιωπή.

    • Bolivar το ότι από κάτι τέτοιους σαν του λόγου σου έχουμε φτάσει στη σημερινή κατάντια σαν κράτος σαν έθνος σαν πολίτες απελπισμένοι απογοητευμενοι παραιτημενοι με ένα δυσοίωνο μέλλον από κάθε άποψη, κοινωνική, πολιτική, εθνική, δημογραφική , οικονομική και όχι απαραίτητα με την σειρά που αναφέρω, για το λόγο αυτό θα έπρεπε να βγάλετε το σκασμό εσύ και όλοι οι όμοιοι σου ομοφρονουντες και να ανοίξετε τα στραβά σας να δείτε τι κακό κάνετε στην έρημη χώρα μας με την μαλακισμενη εκλογή σας .
      Άι στο γεροδιαολο…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This